ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Συλληψη αστυνομικού «μαϊμού»

Κάτι δεν πήγαινε καλά με τον αστυνομικό που σταμάτησε δήθεν για έλεγχο έναν αλλοδαπό μετανάστη στη Χώρα της Κύθνου, αλλά αρχικά εκείνος δεν τόλμησε να αντιδράσει. Όταν, όμως, αντιλήφθηκε ότι του είχε αδειάσει το... πορτοφόλι, καταλαβε πως ο αστυνομικός ήταν «μαϊμού»!


Ο 37χρονος Πακιστανός πήγε κατευθείαν στον αστυνομικό σταθμό του νησιού και, όπως ήταν φυσικό, διαπίστωσε αμέσως ότι κανείς από τους ελάχιστους αστυνομικούς που υπηρετούν εκεί δεν ήταν αυτός που τον σταμάτησε με την πρόφαση του ελέγχου. Έτσι, κατήγγειλε ότι ο «αστυνομικός» του είχε αρπάξει 20 ευρώ κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης έρευνας και έδωσε την περιγραφή του.



Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν αμέσως και, μετά από ολιγόωρη αναζήτηση, εντόπισαν τον «συνάδελφό» τους ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από το θύμα. Πρόκειται για έναν 20χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη έχοντας πάνω του το χαρτονόμισμα που είχε κλέψει και αποδόθηκε στον Πακιστανό. Σε βάρος του νεαρού δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία. 

Πηγή : http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου