ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

¨Σιδερένιος¨ επιστρέφει ο τραυματίας συνάδελφος των Ε.Κ.Α.Μ. - Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσης Ιωαννίνων

Αποκαταστάθηκε η υγεία και οι όποιες ... "τεχνικές" βλάβες στα οστά του ποδιού είχε υποστεί από τα πυρά του Μαριάν Κόλα ο ΕΚΑΜίτης ο οποίος αναδείχτηκε νικητής στη μεταξύ τους μονομαχία τα ξημερώματα στις 21 Ιουλίου. Η ένωση Ιωαννίνων, μετά την αίσια έκβαση της περιπέτειας της υγείας του αστυνομικού, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια με ανακοίνωση της όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια ανάρρωσης κι αποθεραπείας του.


Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Θεωρούμε καθήκον μας  να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα  Ιωαννίνων , τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπεδικής κλινικής του  Νοσοκομείου , τους διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και όσους με οποιονδήποτε τρόπο συνέδραμαν στην προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας του νοσηλευόμενου  συναδέλφου μας της ΕΚΑΜ έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του την 21 Ιουλίου 2013   κατά την ένοπλη συμπλοκή με επικίνδυνους κακοποιούς  στην περιοχή Βροσύνας Ιωαννίνων και να τους συγχαρούμε για το εξαίρετο έργο και την αυταπάρνηση που επέδειξαν.    

Γιατροί  νοσηλευτικό προσωπικό και διασώστες αυτού του βεληνεκούς αποτελούν πράγματι κόσμημα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά και την κοινωνία μας η οποία στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε έχει ανάγκη από το λαμπρό παράδειγμα και τις υπηρεσίες τους " .

Πηγή : http://bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου