ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Άμεση άρση της αδικίας , έκτακτες μεταθέσεις και για τους βαθμοφόρους της ΕΛ.ΑΣ.

Η δημοσιοποίηση των θέσεων που τοποθετούνται οι συνάδελφοι οι οποίοι προήχθησαν στον βαθμό του Αρχιφύλακα ξανάνοιξε το φλέγον ζήτημα των μεταθέσεων των βαθμοφόρων.

Η Ανεξάρτητη ΝοτιοΑνατολική Συνεργασία Αστυνομικών (Α.Ν/Α.Σ.Α.) δέχτηκε μεγάλο αριθμό αντιδράσεων για τον τρόπο με τον οποίο παρακάμφθηκε για ακόμη μία φορά  η επετηρίδα των τακτικών μεταθέσεων των βαθμοφόρων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς ενώ υπάρχουν πάρα πολλοί βαθμοφόροι συνάδελφοι οι οποίοι περιμένουν σύννομα και  καρτερικά την σειρά τους στις τακτικές μεταθέσεις, ξαφνικά το όνειρο της μετάθεσής τους απομακρύνεται καθώς οι κενές θέσεις στους κατά τόπους Νομούς πληρώνονται από τους νεοπροαχθέντες βαθμοφόρους.
Το παραπάνω περιστατικό έχει προκαλέσει οργή , θλίψη και απογοήτευση στις τάξεις των βαθμοφόρων οι οποίοι ελπίζουν να μετατεθούν στον τόπο συμφερόντων τους.
Καθώς πλησιάζουν οι μέρες που θα δημοσιοποιηθούν οι κενές θέσεις των έκτακτων μεταθέσεων όσων κατέχουν οργανική θέση Αστυφύλακα , ως Α.Ν/Α.Σ.Α., ζητάμε επιτακτικά την κατ’ ελάχιστο άρση της αδικίας και την άμεση έκδοση έκτακτων μεταθέσεων και για τους συναδέλφους οι οποίοι κατέχουν οργανική θέση Αρχιφύλακα ή Ανθυπαστυνόμου.
Το παραπάνω μέτρο δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα το οποίο έχει δημιουργηθεί ίσως όμως καταφέρει να μετριάσει την απογοήτευση των συναδέλφων και να τους αναζωπυρώσει την ελπίδα για την πολυπόθητη μετάθεση.

Ως Α.Ν/Α.Σ.Α.  θεωρούμε το θέμα μείζονος σημασίας και θα προβάλουμε τις θέσεις μας στο άμεσο μέλλον οι οποίες θα αποσκοπούν στη βελτίωση του θεσμού των μεταθέσεων και στην παύση της αδικίας κατά των θιγόμενων συναδέλφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου