ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Παρέμβαση της Ομοσπονδίας για την ανακούφιση παραβατών του ΚΟΚ

Παραθετουμε την επιστολή που έστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) προς τον πολιτικό προϊστάμενο της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιάννη Πανούση με σκοπό την ανακούφιση παραβατών του Κ.Ο.Κ.Αθήνα, 10 Ιουλίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 802/4 /1

Προς: Τον Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης
          κ. Γιάννη ΠΑΝΟΥΣΗ

  Κύριε Υπουργέ,

Το τελευταίο διάστημα με την συνεχιζόμενη αργία των τραπεζικών υποκαταστημάτων ανέκυψε το φαινόμενο της αδυναμίας πολλών συμπολιτών μας να εκπληρώσουν οικονομικές τους υποχρεώσεις –συναλλαγές έναντι φορέων του δημοσίου κλπ.

Στο πλαίσιο αυτό γίναμε κοινωνοί έντονου προβληματισμού αναφορικά με την πληρωμή ή μη των προστίμων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, που έχουν ήδη καταλογιστεί από Υπηρεσίες της Τροχαίας καθώς οι παραβάτες αδυνατούν να τις εξοφλήσεις εντός των προβλεπομένων ορίων, με αποτέλεσμα να διατυπώνονται αρνητικά σχόλια για την Ελληνική Αστυνομία, αλλά και να επιτείνονται οι τριβές και οι ενστάσεις στην καθημερινή ενάσκηση των καθηκόντων μεταξύ διοικούντων και διοικουμένων, σχετικώς με την εφαρμογή της νομοθεσίας.

Παρακαλούμε όπως εξετάσετε άμεσα τρόπους αντιμετώπισης της όλης κατάστασης εκδίδοντας προς τούτο σχετικές οδηγίες, που θα ανακουφίζουν τόσο τη διοίκηση όσο και τους πολίτες που έχουν περιπέσει σε συγκεκριμένες παραβάσεις του ΚΟΚ που δύνανται να αντιμετωπιστούν με την προσήκουσα επιείκεια εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία.

Πηγή : poasy.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου