ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Νέα παράταση για το ΤΕΑΠΑΣΑ - Συνεχίζονται οι αγώνες!!!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) από κοινού με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) με την παρακάτω ανακοίνωση ενημερώνουν τους συναδέλφους μας για την νέα παράταση που δόθηκε για το θέμα του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. και προαναγγέλουν αγωνιστικές δράσεις, με στόχο την διασφάλιση των συμφερόντων μας, χωρίς εκπτώσεις και υποχωρήσεις στα δίκαια αιτήματά μας.


Αθήνα, 3 Ιουλίου 2015
Αριθ. Πρωτ.: 506/1/38
Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

  Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι, με τις διατάξεις του άρθρου 28 του ν.4331/2015, που δημοσιεύθηκε την 02-07-2015 στο ΦΕΚ 69-Α, δίδεται νέα παράταση στις προθεσμίες που προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 220 του ν.4281/2014 για το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.

Συγκεκριμένα, με τις ως άνω διατάξεις παρατείνεται μέχρι την 31.12.2015 η προθεσμία: α) υπαγωγής των Τομέων του Κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στο ΕΤΕΑ ή μετατροπής τους σε Επαγγελματικά Ταμεία (Ν.Π.Ι.Δ.) υποχρεωτικής ασφάλισης και β) εφαρμογής του νέου τρόπου υπολογισμού εφάπαξ στους Τομείς του Κλάδου Πρόνοιας του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. ή μετατροπής τους σε Επαγγελματικά Ταμεία (Ν.Π.Ι.Δ.) υποχρεωτικής ασφάλισης.

Σε κάθε περίπτωση, δεν εφησυχάζουμε, δεδομένου ότι παραμένουν οι εκκρεμότητες που τορπιλίζουν το ασφαλιστικό μας μέλλον και τη βιωσιμότητα του Ταμείου (μνημονιακή δέσμευση- διασύνδεση του ασφαλιστικού με το προσδόκιμο ζωής, ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, μαθηματικός τύπος για τον υπολογισμό του εφάπαξ, αίτημά μας για επιστροφή στο ταμείο των αποθεματικών -περίπου 360.000.000 ευρώ που κουρεύτηκαν με το PSI- κλπ).

Το αμέσως προσεχές διάστημα, όλα αυτά θα αποτελέσουν πεδίο αγωνιστικών μας δράσεων, με στόχο την διασφάλιση των συμφερόντων των συναδέλφων μας, χωρίς εκπτώσεις και υποχωρήσεις στα δίκαια αιτήματά μας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΑΠΑΣΑ


Πηγή : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου