ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ήρθε η ώρα για να Γυρίσουμε Σελίδα! - Μαζί μπορούμε, μην λείψεις! - Συνδικαλιστική Αστυνομική Συμμαχία (Σ.Α.Σ)

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,  
H Συνδικαλιστική Αστυνομική Συμμαχία (Σ.Α.Σ) επιδιώκει  να αποτελέσει την αρχή για έναν νέο συνδικαλισμό, που ΔΕΝ θα αποβλέπει στην προσωπική αλλά στη συλλογική προβολή των Αστυνομικών και του έργου τους.

Είναι  μια παράταξη, όπου ρόλο και λόγο στη λήψη αποφάσεων, θα έχουν, όχι μόνο οι επικεφαλείς, αλλά όλοι οι συνάδελφοι, χωρίς αποκλεισμούς, ίσοι μεταξύ ίσων και ισότιμα απέναντι σε όσους  προτείνουν κάτι γόνιμο, κάτι διαφορετικό, πέρα απο τις δοκιμασμένες συνταγές που παταγωδώς απέτυχαν εως σήμερα.

Η εποχή των «αρχηγών»  παρήλθε. Πρέπει επιτέλους να επικρατήσει και να λειτουργήσει η συλλογικότητα,  εξάλλου ο Πρόεδρος, είναι εκτελεστικό όργανο και σημαίνει εκτελεστής των αποφάσεων που παίρνονται συλλογικά. 

Δεν έχουμε ανάγκη από ειδικούς,  δεν έχουμε ανάγκη τον αρχηγό, τον ηγέτη, τον ένα, αλλά έχουμε ανάγκη από ομαδικότητα  και να σταματήσει το εγώ» που κυριαρχεί απόλυτα στη συνείδηση αρκετών συνδικαλιστών!

Συνάδελφοι πιστεύουμε ότι  όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την Αστυνομία. 

Έχουμε προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν την επαγγελματική σου καθημερινότητα (εργασιακά, μέτρα, γήπεδα, κ.λ.π.),  μπορούμε να αναδείξουμε την συμβολή του Έλληνα Αστυνομικού, ως σημαντικού δημόσιου λειτουργού της ελληνικής κοινωνίας και να πλατύνουμε τον διάλογο μεταξύ μας, ως κορυφαίο εργαλείο σύνθεσης όλων των απόψεων της αστυνομικής οικογένειας.

Σας καλούμε δίπλα μας στους αγώνες που θα δώσουμε, με σεβασμό και ισονομία προς όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως βαθμού . 

Ήρθε η ώρα για τη Μεγάλη Αλλαγή,

Ήρθε η ώρα για να Γυρίσουμε Σελίδα!


ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙΣ 

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Mέλος Δ.Σ Ε.ΑΣ.Υ.Αθηνών 
Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ μέλος Σ.Α.Σ.-Σ.Μ.Σ

ΜΑΓΚΑΣ Σωκράτης Mέλος Δ.Σ Ε.ΑΣ.Υ.Αθηνών 
Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ μέλος Σ.Α.Σ.-Σ.Μ.Σ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ Mέλος Δ.Σ ΕΑΣΥΘεσσαλονίκης
Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ μέλος Σ.Α.Σ.-Σ.Κ.Α.Υ.

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Mέλος Δ.Σ Ε.ΑΣ.Υ.Νοτιοανατολικής Αττικής
Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ μέλος Σ.Α.Σ.-ΑΝ.Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου