ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Δύο χρόνια ΑΝ.Α.Σ.Α. – Χρόνια πολλά...!!!

Πέρασαν ήδη δύο χρόνια από την ημέρα που μία παρέα συναδέλφων με διάθεση, όραμα και μεράκι για δουλειά, ανακοινώσαμε την ίδρυση – δημιουργία μιας ομάδας με σκοπό να δραστηριοποιηθούμε στα συνδικαλιστικά δρώμενα της Ελληνικής Αστυνομίας και όχι μόνο.


Όπως μας έχει διδάξει ο χρόνος τις πιο ωραίες ιστορίες τις φτιάχνουν οι παρέες, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, πρέπει να υπάρχει και θέληση, ικανότητα και σε συνδυασμό με καλό κλίμα, εμπειρία αλλά και φρέσκιες ιδέες, «συστατικά» τα οποία περισσεύουν στην ΑΝ.Α.Σ.Α., καταφέραμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας.

Σε αυτά τα δύο χρόνια καταφέραμε να αποκτήσουμε καθημερινή και ουσιαστική επαφή με τους συναδέλφους μας, τοποθετηθήκαμε πάνω σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας φθάνοντας κάποια ζητήματα μέχρι  τη Βουλή, διοργανώσαμε ποικίλες δράσεις, προσπαθήσαμε να ενημερώνουμε καθημερινά τους συναδέλφους μας για τα σημαντικότερα ζητήματα της αστυνομικής επικαιρότητας, συνεργαστήκαμε με πολλούς συναδέλφους με σκοπό την δημιουργία προτάσεων που αφορούν την οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ.

Δύο χρόνια μετά συνεχίζουμε ενωμένοι, φορτισμένοι με θετική ενέργεια και περίσσιο μεράκι για δουλειά,  και από κοινού με πολλούς συναδέλφους από όλη την Ελλάδα συμμετέχουμε στην Συνδικαλιστική Αστυνομική Συμμαχία (Σ.Α.Σ.)με σκοπό τον κοινό αγώνα για την αλλαγή της σελίδας στις τάξεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους μας, που από την πρώτη στιγμή στέκονται στο πλευρό μας και μας δείχνουν τον δρόμο, για να συνεχίζουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας !!!

Η ενότητα και η συνεργασία είναι για εμάς κινητήριος δύναμη για το μέλλον !!!

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Οι αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. με την ΑΝ.Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου