ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Νέα σελίδα στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. !!!

Ολοκληρώθηκε το 25ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ στην Θεσσαλονίκη το οποίο χαρακτηρίστηκε από πολλούς συναδέλφους μας ιστορικό διότι η Ομοσπονδία μας πορεύεται πλέον με πολλά νέα μέλη αλλά και διαφορετικό προεδρείο επειτα και από την παραίτηση του πρωην πλέον προέδρου κ. Φωτόπουλου Χρήστου. 

Για τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. βέβαια θεωρείται ιστορικό και για έναν ακόμη λόγο. Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι με την ΑΝ.Α.Σ.Α. σε συνεργασία με πολλούς εκλεκτούς εκλεγμένους συναδέλφους μας συμμετείχαμε στην παρέα της Συνδικαλιστικής Αστυνομικής Συμμαχίας (Σ.Α.Σ.) και κατεβήκαμε στον εκλογικό στίβο για να δώσουμε και εμείς τη δική μας μάχη για την επόμενη ημέρα της Ομοσπονδίας μας.

Προς μεγάλη μας τιμή 97 σύνεδροι μας στήριξαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους και μας κατέστησαν δεύτερη (2) εκλογική δύναμη στις κατανομή των εδρών όπου καταλάβαμε 6 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Επίσης στην επόμενη ημέρα της Ομοσπονδίας μας θα είναι παρόν και θα συμμετέχει, ο  επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. Χρήστος Συνδρεβέλης ο οποίος κατέλαβε θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους συναδέλφους μας που μας τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, όλους τους συναδέλφους με τους οποίους συναγωνιστήκαμε με την Σ.Α.Σ. σε αυτό το Συνέδριο αλλά κυρίως στους συναδέλφους μας οι οποίοι μας δίνουν καθημερινά κουράγιο δύναμη και όραμα για ένα καλύτερο αύριο στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ..

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. που μας εκπροσώπευαν μέχρι σήμερα και κυρίως τον απερχόμενο πρόεδρο μας Χρήστο Φωτόπουλο ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με αυτό της Ομοσπονδίας έχοντας πραγματοποιήσει σκληρούς αγώνες εδώ και χρόνια και παρουσιάζοντας σπουδαίες κατακτήσεις για τους συναδέλφους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου