ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Εξαρθρώθηκε από συναδέλφους της Υ.Α.Ν/Α.Α., ομάδα που "χτυπούσε" περίπτερα στα Μεσόγεια

Οι συνάδελφοι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατάφεραν να εξαρθρώσουν εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από περίπτερα και ληστείες σε βάρος ιδιοκτητών περιπτέρων στην περιοχή των Μεσογείων.
Συγκεκριμένα απογευματινές ώρες της 03-06-2015 συνελήφθησαν σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, τρεις υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 27, 32 και 34 ετών, ενώ αναζητούνται και τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής ομάδας.
Από σχετική έρευνα των συναδέλφων μας, προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους, δρούσαν στην περιοχή των Μεσογείων από το Φεβρουάριο του 2015, διαπράττοντας διαρρήξεις-κλοπές σε περίπτερα και ληστείες σε βάρος ιδιοκτητών περιπτέρων.
Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει δώδεκα (12) διαρρήξεις-κλοπές σε περίπτερα στις περιοχές του Κορωπίου, Κερατέας, Μαρκόπουλου και Καλυβίων ενώ σε μία περίπτωση οι συλληφθέντες είχαν ασκήσει σωματική βία στον ιδιοκτήτη περιπτέρου στην περιοχή της Αναβύσσου.
Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α., συγχαίρουμε τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής (Υ.Α.Ν/Α.Α.) οι οποίοι εργαζόμενοι με υπομονή, μεθοδικότητα, αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στην κοινωνία κατάφεραν να συλλάβουν τους ανωτέρω δράστες και να απαλλάξουν τις περιοχές των Μεσογείων από την συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα τονώνοντας ταυτόχρονα το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου