ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Εθιμοτυπικές συναντήσεις της Σ.Κ.Α. Ξάνθης για την επίλυση των προβλημάτων.

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης κατόπιν εθιμοτυπικών συναντήσεων που είχε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αν.Μακεδονίας και Θράκης και τοπικό βουλευτή με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που έχουν καταγραφεί και την έλλειψη προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.
Αρ.πρωτ.905
ΞΑΝΘΗ 14/06/2015
ΠΡΟΣ:Μ.Μ.Ε.
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον ΓΑΔ Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης

Το σωματείο μας στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων συναντήθηκετην Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:00 με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Μενεξίδη.

Έγινε εκτενή συζήτηση για την μείωση των οργανικών θέσεων στην Δ.Α.Ξάνθης, την έλλειψη προσωπικού που έχει σαν αποτέλεσμα την υποβάθμιση υπηρεσιών της περιφέρειας. Μας δήλωσε πως γνωρίζει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού για το οποίο θα κάνει πρόταση στο αρχηγείο για μετακίνηση προσωπικού αδαπα-νώς για το δημόσιο στην Διεύθυνσης μας. Zητήσαμε πιστή εφαρμογή Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν την εκτέλεση υπηρεσιών του αστυνομικού προσωπικού για μεγαλύτερη ασφάλεια και για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής ευθύ-νης μας.

Η συνάντηση τελείωσε έχοντας το αίσθημα της ικανοποίησης από το ενδιαφέρον που έδειξε ο κ. Γενικός για την επίλυση των προβλημάτων και αναμένουμε αποτελέσματα.

Επίσης, την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας του Δ.Σ. του σωματείου μας με τον βουλευτή της ΝΔ Ξάνθης κ. Αλέξανδρο Κοντό.

Συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των αστυνομικών και στην συνέχεια έγινε ευρεία ανάλυση των τοπικών προβλημάτων, με πρώτο την μείωση των οργανικών θέσεων και τα κενά που υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις υπηρεσίες. Ενημερώθηκε ότι λόγο της μεγάλης έλλειψης αστυνομικού προσωπικού υποβαθμίστηκαν δυο αστυνομικοί σταθμοί της περιφέρειας, καθώς και για τις μεγάλες ελλείψεις υλικοτεχνικών μέσων που έχουν ως αποτέλεσμα την μη εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών μας.

Οι κύριος βουλευτής αφού άκουσε όλα τα προβλήματα μας ,είπε πως θα είναι κοντά μας για την επίλυση των προβλημάτων.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου