ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Εθνική της ΕΛ.ΑΣ. βγαλμένη από χρυσάφι!!! Πρωταθλήτρια στο 2ο Βαλκανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου futsal Αστυνομιών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Βαλκανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου futsal Αστυνομιών στην πόλη Constanta της Ρουμανίας την 9 και 10/6/2015 με τη συμμετοχή και της Ελληνικής Αστυνομίας.


Η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ., παρότι συμμετείχε πρώτη φορά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, κατάφερε να κερδίσει στον πρώτο αγώνα τη διοργανώτρια Ρουμανία και στον δεύτερο αγώνα την ομάδα της Βουλγαρίας, παραδοσιακές δυνάμεις του εν λόγω αθλήματος, εξασφαλίζοντας από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο!

Η Ελληνική ομάδα δεν πτοείθηκε από τους τραυματισμούς που την άφησαν από τον πρώτο αγώνα με παίχτη λιγότερο, ελαχιστοποιώντας τις επιλογές των αλλαγών και δίχνοντας ιδιαίτερη αποφασιστηκότητα, αγωνιστικό σθένος, πειθαρχία και ομαδικό πνεύμα, κατάφερε να φτάσει σε μια μεγάλη επιτυχία για την Ελληνική Αστυνομία.

Η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλου έγινε παρουσία ανώτερων αξιωματικών της Αστυνομίας της Ρουμανία και την απονομή πραγματοποιησε η Ολυμπιονίκης της Ρουμανίας Ελιζαμπετα Λιπα. Την ομάδα αποτελούσαν ο προπονητής Αντώνης Τσιμπάκης, οι αθλητές Μάριος Μπιτσάνης, Διονύσιος Τζανέτος, Κων/νος Μπουγάτσιας, Θωμάς Μπαξεβάνης, Εμμανουήλ Ντόσκας, Χρήστος Σκούρας και τερματοφύλακας ο Σταύρος Ούσιος. Η νίκη της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν ολοκληρωτική αφού κατάφερε να τερματίσει αήττητη πρώτη κατακτώντας και τις διακρίσεις του καλύτερου παίκτη (Διονύσιος Τζανέτος) και του καλύτερου τερματοφύλακα. Την ομάδα συνόδευαν από τη Δ/νση Επικοινωνίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας ο Τμηματάρχης του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων Θεοφάνης Πλακιάς ως Αρχηγός αποστολής και οι συνεργάτες του Γιώργος Καπτσίκας και Δημήτρης Κασβίκης συμβάλλοντας τα μέγιστα στη άριστη εκπροσώπηση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα και κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή, σε όλους όσους συμμετείχαν στη δημιουργία και στο συντονισμό της ομάδας αυτής και ιδιαίτερα στους συναδέλφους Στάυρο Ούσιο και Χρήστο Σκόυρα οι οποίοι ανήκουν σε υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Πηγή : bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου