ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Η εποχή των «αρχηγών» παρήλθε - Νέους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους εκλέγουν τη Δευτέρα οι Αστυνομικοί

Η ιστοσελίδα protothema.gr με αφορμή το 25ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) που θα λάβει χώρα κατά το 3ημερο από 22 έως 24/06/2015 στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει το παρακάτω δημοσίευμα το οποίο και παραθέτουμε.


Πέντε συνδυασμοί – Νίκη της Σ.Α.Σ. «βλέπουν» οι περισσότεροι

Τριήμερο έντονων διεργασιών με αποκορύφωμα τις εκλογές την τελευταία ημέρα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα.

Στις 22, 23 και 24 Ιουνίου οι 475 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι θα συνεδριάσουν και στη συνέχεια θα αναδείξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Στις εκλογές θα κατέβουν πέντε συνδυασμοί, κανένας από τους οποίους δεν φέρει αυστηρή κομματική ταυτότητα, καθώς συμμετέχουν αστυνομικοί όλου του πολιτικού φάσματος.

Την ψήφο των αντιπροσώπων θα διεκδικήσει και η “Συνδικαλιστική Αστυνομική Συμμαχία”  (Σ.Α.Σ) που αποτελείται από τους:

-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ Mέλος Δ.Σ Ε.ΑΣ.Υ.Αθηνών

-ΜΑΓΚΑ  ΣΩΚΡΑΤΗ Mέλος Δ.Σ Ε.ΑΣ.Υ. Αθηνών

-ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΘΕΟΦΙΛΟ  Mέλος Δ.Σ ΕΑΣΥ. Θεσσαλονίκης

-ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ  ΧΡΗΣΤΟ Mέλος Δ.Σ Ε.ΑΣ.Υ. Νοτιοανατολικής Αττικής

“H  Σ.Α.Σ επιδιώκει να αποτελέσει την αρχή για έναν νέο συνδικαλισμό, που δεν θα αποβλέπει στην προσωπική αλλά στη συλλογική προβολή των αστυνομικών και του έργου τους. Είναι μια παράταξη, όπου ρόλο και λόγο στη λήψη αποφάσεων, θα έχουν, όχι μόνο οι επικεφαλής, αλλά όλοι οι συνάδελφοι, χωρίς αποκλεισμούς, ίσοι μεταξύ ίσων και ισότιμα απέναντι σε όσους προτείνουν κάτι γόνιμο, κάτι διαφορετικό, πέρα από τις δοκιμασμένες συνταγές που παταγωδώς απέτυχαν έως σήμερα” τονίζουν οι υποψήφιοι της συγκεκριμένης παράταξης η οποία, σύμφωνα με τα προγνωστικά αποτελεί φαβορί για τη νίκη των εκλογών, και συμπληρώνουν: “Η εποχή των «αρχηγών» παρήλθε. Πρέπει επιτέλους να επικρατήσει και να λειτουργήσει η συλλογικότητα, εξάλλου ο πρόεδρος, είναι εκτελεστικό όργανο και σημαίνει εκτελεστής των αποφάσεων που παίρνονται συλλογικά. Δεν έχουμε ανάγκη από ειδικούς, δεν έχουμε ανάγκη τον αρχηγό, τον ηγέτη, τον ένα, αλλά έχουμε ανάγκη από ομαδικότητα και να σταματήσει το εγώ» που κυριαρχεί απόλυτα στη συνείδηση αρκετών συνδικαλιστών”.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου