ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ξεκινάει νέος κύκλος δωρεάν μαθημάτων αραβικών.

Όπως διαπιστώθηκε από τον περσυνό πρώτο κύκλο μαθημάτων αλλά και την υπηρεσιακή μας καθημερινότητα, η γλώσσα των αραβικών είναι μία γλώσσα ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη για το επάγγελμά μας.


Συνεχίζοντας την περσινή επιτυχή διεξαγωγή μαθημάτων, λάβαμε μέριμνα για τη διοργάνωση και φέτος ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων Αραβικών που αφορούν όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους μας αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους.

Για τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν δύο τμήματα, ένα για αρχάριους, για όσους συναδέλφους δηλαδή θα παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τα μαθήματα και ένα για τους πιο προχωρημένους, για όσους συναδέλφους παρακολούθησαν πέρυσι τον πρώτο κύκλο μαθημάτων.

Τα δωρεάν μαθήματα Αραβικών για αρχάριους ξεκίνησαν την Τρίτη 09/12/2014 και ώρα 18:00΄ στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρούσιου επί της  Λ . Κηφισίας 213 ενώ για τους προχωρημένους ξεκίνησαν την Τετάρτη 03/12/2014 στον ίδιο χώρο.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη για τους αρχάριους και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη για το τμήμα των προχωρημένων για δυο εκπαιδευτικές ώρες από 18:00΄ - 19:30΄.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε όλοι μας, εκτός από τα δωρεάν μαθήματα έχουν εξασφαλιστεί και δωρεάν βιβλία - σημειώσεις καθώς και δωρεάν γραφική ύλη ( τετράδια -στυλό -μολύβια κτλ.) για όλους τους συμμετέχοντες.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α., εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους ανθρώπους αυτούς που βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό του Έλληνα Αστυνομικού και προσέφεραν τα μαθήματα καθώς και σε αυτούς που βοήθησαν για τις φωτοτυπίες, σημειώσεις, γραφική υλη κτλ και σεβόμαστε την επιθυμία τους να κρατηθεί η ανωνυμία τους. 

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αμαρουσίου και τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου για την φιλοξενία τους στην αίθουσα του σχολείου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στους υπεύθυνους μαθημάτων, Δουμπή Διαλεκτή (6940723034) και Δημητρίου Γιάννη (6944420299).

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου