ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Θα μας αφήσουν άραγε να κοιτάμε και πάλι τα «τρένα να περνούν» ;

Βάρη, 14/12/2014



Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.)
Email: anassastynomikwn@gmail.com

A N O I K T H     Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η

Π Ρ Ο Σ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων 
(Π.Ο.ΑΣ.Υ)

Θέμα : Βαθμολόγιο Αστυνομικού προσωπικού 

Κύριε Πρόεδρε, κύριοι Σύμβουλοι,


Όπως καλώς γνωρίζετε τον Οργανισμό μας το τελευταίο χρονικό διάστημα ταλανίζουν πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα και για κάποια από τα οποία καταβλήθηκε προσπάθεια να ανευρεθεί η λύση τους, κατά την διάρκεια του 24ου πανελλαδικού συνεδρίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ, που έλαβε χωρά το τριήμερο 25-26-27/11/2014 με κυρίαρχο το θέμα των ταμείων μας, αλλά και τις επιβεβλημένες ενέργειες μας μετά την απόφαση του ΣτΕ.

Όλοι μας ο καθένας απ’ το δικό του μετερίζι προσπάθησε να εκφράσει την άποψη του και να συμβάλει με το δικό του τρόπο στην επίλυση των ζητημάτων.

Το ετήσιο τακτικό συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ όπως καλά γνωρίζετε αποτελεί το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του συνδικαλιστικού μας κινήματος και οι αποφάσεις αυτού δεσμεύουν τις περαιτέρω ενέργειες της Ομοσπονδίας μας.

Μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια των εργασιών του προαναφερόμενου συνεδρίου 68 εκλεγμένοι σύνεδροι μας, υπογράψανε και καταθέσανε πρόταση γραπτή με θέμα «μετονομασία της Σχολής Αστυφυλακών σε Σχολή Υπαξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. με τριετή φοίτηση και βαθμολογική εξέλιξη ανάλογη των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφάλειας».

Επί της προτάσεως αυτής δεν διαπιστώσαμε μέχρι και σήμερα ουδεμία ενέργεια αλλά ούτε και αναφορά κατά την έκδοση της ενημερωτικού σημειώματος που εκδόθηκε από πλευράς Π.Ο.ΑΣ.Υ. για τα πεπραγμένα των εργασιών.

Παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε προκειμένου ενημερώσουμε σχετικά τους ενδιαφερομένους συναδέλφους μας, αν η παραπάνω πρόταση έχει γίνει αποδεκτή από το συνέδριο, αν με αυτή συμφωνεί το Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ και σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας που να σχετίζεται με την βαθμολογική εξέλιξη των χαμηλόβαθμων.

Κάνουμε μνεία ότι ήδη όπως πληροφορούμαστε, επτά (7) Ενώσεις Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. θέτουν ζήτημα αλλαγής βαθμολογίου για τα μέλη τους.

Άραγε εμείς οι χαμηλόβαθμοι θα δούμε για ακόμα μια φορά «τα τρένα να περνούν»σε ότι αφορά το βαθμολογικό μας καθεστώς εξέλιξης και ανέλιξης;;;;;;;;; 

Την παραπάνω επιστολή μας, παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε στην ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί προς αυτόν τον σκοπό προκειμένου μας παρασχεθούν σε περίπτωση που το επιθυμούν σχετικές πληροφορίες.

Οι αντιπρόσωποι της Π.ΟΑΣΥ και μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α.,

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΑΛΥΜΑΡΑΣ Βασίλειος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνστααντίνος, μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΜΩΡΑΪΤΗ Μυρσίνη, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος – Στυλιανός, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΧΑΝΗΣ Γεώργιος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΠΑΠΠΑΣ Γεώργιος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΚΑΡΑΛΗΣ Βασίλειος, Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου