ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Αναβλήθηκε ξανά η συζήτηση για την μη συμμόρφωση του ΥΠΟΙΚ για τις περικοπες μας

“Πακέτο” θα εξετάσει το Συμβούλιο Συμμόρφωσης του ΣτΕ τις υποθέσεις εν ενεργεία, αποστράτων και αστυνομικών που εκκρεμούν. Και γι΄ αυτό το λόγο ανέβαλε ξανά την συζήτηση για την μη συμμόρφωση του υπουργείου Οικονομικών για την απόφασή του σχετικά με τις περικοπές των στρατιωτικών. Η συζήτηση είχε προσδιοριστεί για αύριο.

Σε ανακοίνωση της η ΠΟΕΣ αναφέρει:

Γνωρίζεται ότι η συζήτηση που είχε προσδιοριστεί ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, μετά από αναβολή, για την Τρίτη 09-12-2014, μετά τη διαπιστωμένη από το Συμβούλιο αυτό μη συμμόρφωση του Δημοσίου προς την υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, αναβλήθηκε εκ νέου και προσδιορίστηκε για την 08-1-2015.
Οι λόγοι αναβολής έγκεινται στη βούληση του Συμβουλίου να αναμένει τη δημοσίευση της πρόσφατης απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που δικαίωσε τους αποστράτους συναδέλφους μας, για την αντισυνταγματικότητα των περικοπών που υπέστησαν στις συντάξεις τους και για λόγους συνεκδίκασης με αίτηση προσφυγής ενώπιόν του από μεμονωμένους αστυνομικούς υπαλλήλους.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωσή μας.

πηγή: onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου