ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ακόμη μία επιτυχία από τους συναδέλφους της Υ.Α.Ν/Α.Α.

Ακόμη μία επιτυχία προσέθεσαν στο ενεργητικό τους οι συνάδελφοι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής οι οποίοι συνέλαβαν το βράδυ, της 27-11-2014 στο Παλαιό Φάληρο, δύο ημεδαπούς ηλικίας 57 και 36 ετών, για απάτες με τη χρήση πλαστών πιστωτικών  καρτών που οι ίδιοι κατάρτιζαν.


Συγκεκριμένα, μετά από διερεύνηση πληροφορίας και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση οι συνάδελφοί μας, εντόπισαν τους παραπάνω συλληφθέντες να μεταβαίνουν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και να προσπαθούν να προβούν σε αγορά καυσίμων κάνοντας χρήση πιστωτικών καρτών, οι οποίες όμως δεν έγιναν δεκτές από το σύστημα συναλλαγών της Τράπεζας.

Κατόπιν προέβησαν στη σύλληψή τους ενώ παράλληλα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος πλαστών πιστωτικών καρτών, ένα (1) πλαστό δελτίο ταυτότητας, εκδοθέν από Αρχές Λιθουανίας, κινητά τηλέφωνα, πλήθος αποδείξεων αγορών με χρήση πιστωτικών καρτών, ένα (1) πολυμηχάνημα εκτύπωσης φωτογραφιών, δύο (2) κλομπ, ένα (1) αεροβόλο τυφέκιο, ένα (1) στιλέτο και το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες έχουν προβεί με τις παραπάνω κάρτες σε σαράντα τουλάχιστον διαφορετικές συναλλαγές, συνολικής αξίας άνω των 50.000 ευρώ.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας που πιστοί στο υπηρεσιακό τους καθήκον κατόρθωσαν να ενδυνυναμόσουν το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή που υπηρετούν, αλλά και να τονώσουν το ηθικό όλων των συναδέλφων μας ώστε να συνεχίσουν τον διαρκή αγώνα για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι οι επιτυχίες αυτές πρέπει να επιβραβεύονται από την ηγεσία μας ενισχύοντας τις Υπηρεσίες τόσο με τα απαραίτητα μέσα (οχήματα κτλ) αλλά και με ανθρώπινο δυναμικό για να μπορούν οι συνάδερφοί μας όχι μόνο να εκτελούν την υπηρεσία τους όπως προβλέπεται από το Νόμο, αλλά και να είναι απερίσπαστοι από τα καθημερινά τους προβλήματα..


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου