ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Επιστολή - Ενημέρωση στους συναδέλφους που μας στηρίξανε

Συνάδελφοι μου, παρότι ανακηρύξατε την Α.Ν/Α.Σ.Α. πρώτη δύναμη στο σωματείο μας κάποιοι δεν σεβάστηκαν την επιλογή σας αυτή και προσπάθησαν με συντεχνίες και αυτοαποκαλούμενοι ως ΄΄ κέντρα εξουσίας ΄΄, να μας στοιχίσουν. Να μας ελέγξουν. Να ελέγξουν ΕΣΑΣ.

Η Α.Ν/Α.Σ.Α. λοιπόν εισήλθε σε ένα διάλογο με την καλύτερη διάθεση και ξεκινώντας από μηδενική βάση, δίχως να έχει ως αυτοσκοπό ούτε τα Προεδριλίκια, ούτε τα οφίτσια, ούτε τις απαλλαγές αλλά έχοντας ως μαγνητική βελόνα στην πυξίδα της το καλό των συναδέλφων της. Η Α.Ν/Α.Σ.Α. προσπάθησε να βρει τις ισορροπίες να διαχειριστεί το εκλογικό αποτέλεσμα, πλην όμως βρεθήκαμε ενώπιον του πιο αναχρονιστικού προσωπείου του συνδικαλισμού, βρεθήκαμε μπροστά σε ανυπέρβλητα για την ηθικής μας τείχη, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το σύστημα. Δεν υπολόγιζαν όμως ότι η Α.Ν/Α.Σ.Α δεν αποτελεί μέρος του συστήματος αυτού, ούτε πρόκειται να γίνουμε προσθήκη του. Η Α.Ν/Α.Σ.Α. δεν ήθελε να αναλάβει το σωματείο και να βρίσκεται πάνω σε κινούμενη άμμο. Η Α.Ν/Α.Σ.Α. δεν καταδέχεται να αποτελεί υποχείριο παραγοντάδων του συνδικαλισμού, δεν χρειαζόμαστε ΄΄πατρόνες΄΄ και κυρίως τους ίδιους τύπους που μας πολέμησαν με ανήθικα μέσα στην προεκλογική περίοδο.

Η κορωνίδα σε όλες αυτές τις τακτικές, ήταν η παραίτηση εκλεγμένου συνάδελφου μας από άλλο συνδυασμό, ο οποίος είναι νέος και αγωνιστής, με αποτέλεσμα να εισέλθει στο Δ.Σ. κάποιος που επέλεξαν οι συνάδελφοι μας με την ψήφο τους να μην τον εκλέξουν!!! Επειδή όμως όλη αυτή η περιγραφόμενη έξωθεν του σωματείου μας -και άνωθεν όπως θέλουν να νομίζουν- ραδιουργία έχει όνομα όλα αυτά θα καταγγελθούν στο επόμενο συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και ο κάθε αντιπρόσωπος ας κάνει την επιλογή του. 

Μετά λύπης μου για την κατάσταση αυτή αρνούμαι να βάλω την σφραγίδα της εξυγίανσης, τον μανδύα της ομόνοιας, το πεντακάθαρο πρόσωπο της Α.Ν/Α.Σ.Α. ως ταμπέλα στην φαρσοκωμωδία αυτή. Δεν δέχθηκα καμία θέση στο Δ.Σ. προκειμένου να πάρω απαλλαγή. Ποτέ δεν με ενδιέφερε η απαλλαγή. Δεν με ενδιαφέρουν οι τίτλοι. Μου φτάνει που η Α.Ν/Α.Σ.Α. είναι πρώτη δύναμη. Και αυτό οφείλεται σε εσάς και όχι στο ΄΄σύστημα΄΄. Ο θίασος που ετοιμάζεται να ανέβει δεν θα με έχει πρωταγωνιστή. Θα συνεχίσω να παλεύω για τον συνάδελφο μας όπως κάνω ήδη χρόνια τώρα. Ας αποδείξει ο καθένας από όσους εκλέχτηκαν στις πρόσφατες αρχαιρεσίες με το μεράκι και την εργατικότητα του, το αν κάνουν τα αξιώματα τον άνθρωπο. Εγώ πρεσβεύω πως ο άνθρωπος κάνει το αξίωμα. 

Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες!!! 

ΑΛΥΜΑΡΑΣ Βασίλειος
Μέλος Α.Ν/Α.Σ.Α. -Αντιπρόσωπος της Α.Ν/Α.Σ.Α. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. -Μέλος Δ.Σ. Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α.

Υ.Γ. Τα 428 άτομα που μας έβγαλαν πρώτη δύναμη τα ευχαριστήσαμε με προηγούμενη ανακοίνωση μας. Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου τους ΒΛΑΧΟ Γεώργιο & ΣΚΑΥ Θεσσαλονίκης που πίστεψαν και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην προσπάθεια μου, στην Αννούλα γιατί είναι το στήριγμα μου σε κάθε μου επιλογή και στους ΜΠΟΤΑΪΤΗ Αντώνιο & ΡΙΖΟ Απόστολο που φύτρωσαν τον σπόρο του συνδικαλισμού μέσα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου