ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Οποιος σπέρνει ανέμους , θερίζει θύελλες!!!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοί μας,
Αφού σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά και τους 1007 για τη συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες μας αυτή η ανακοίνωση έχει στόχο την ενημέρωση των 428 ψηφοφόρων μας, των 286 συναδέλφων της Ν/Α Αττικής και των 142 του Αεροδρομίου που προσερχόμενοι στις κάλπες έκαναν την υπέρβαση και μας εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους.
Η Α.Ν/Α.Σ.Α. δημιουργήθηκε με γνώμονα τη προσφορά στο συνάδελφο στηριζόμενη αποκλειστικά σε ειλικρινείς και ανιδιοτελείς σχέσεις και σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να επιλέξει τη τακτική του υπερφορτωμένου – προκατ με ψήφους ψηφοδελτίου με μοναδικό σκοπό να έχει να επιδείξει σε όλους εσάς ένα αποτέλεσμα που θα απείχε απο τη πραγματική βούλησή σας. Εμείς θέλουμε ένα συνάδελφο ελεύθερο να επιλέξει, και εσείς συνάδελφοι μας ανακηρύξατε ως πρώτη δύναμη στο σωματείο μας. Κάποιοι δεν σεβάστηκαν όμως την επιλογή σας αυτή και επιλέξανε τακτικές και στρατηγικές με σκοπό τον έλεγχό μας. Επιλέξανε τακτικές μη σεβόμενοι την επιθυμία σας, να ανακηρυχτεί πρώτη δύναμη η Α.Ν/Α.Σ.Α στο νεοσύστατο σωματείο της Ένωσης Ν/Α Αττικής και να εφαρμόσει όλα όσα είχε εξαγγείλει και είχε δεσμευτεί για αυτά.

Συνάδελφοί μας,
Η Α.Ν/Α.Σ.Α. μπροστά σε όλα τα γεγονότα που λάβαν χώρα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας με πίστη στα ιδεώδη της προσφοράς στον συνάδελφο και της ειλικρινής σχέσης αποφάσισε ομόφωνα να μην αποδεχτεί κανένα αξίωμα στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα συγκροτηθεί την Παρασκευή 18-10-2013 και ώρα 19:00΄ διότι αφενός αυτοσκοπός μας δεν υπήρξε ποτέ το οφίτσιο και συνδικαλιστική απαλλαγή, αφετέρου δεν θα μπορούσαμε ποτέ να προδώσουμε τους συνάδελφους που μας πιστέψανε και να συμμετέχουμε σε διαδικασίες που δεν συνάδουν με τις αρχές μας. Η Α.Ν/Α.Σ.Α. δεν θέλει να αναλάβει το τιμόνι του σωματείου και να βρίσκεται υπό αγκυλώσεις. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ, ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΛΛΩΣΤΕ. Η Α.Ν/Α.Σ.Α. θα γιγαντωθεί και ως πρώτη δύναμη στο Σωματείο θα στηρίζει τα σωστά και θα κατακεραυνώνει τα κακώς κείμενα. Η Α.Ν/Α.Σ.Α. με τους εννέα αντιπροσώπους της στη Π.Ο.ΑΣ.Υ.  και τα τρία μέλη της στο Δ.Σ. της Ένωσης Ν/Α. Αττικής δεσμεύεται ότι θα επιλέξει τη τακτική της διαρκούς προσφοράς στο συνάδελφο.

Το προσεχές χρονικό διάστημα τα μέλη της Α.Ν/Α.Σ.Α. θα βρεθούμε για άλλη μια φορά δίπλα σας για να σας πληροφορήσουμε για τα τεκταινόμενα στο Νεοσύστατο σωματείο μας.
Στους «φίλους» μας εκτός γεωγραφικών ορίων Ν/Α Αττικής, που με τόσο μανία μας δυσκόλευαν κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών τους αφιερώνουμε ότι :

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ ! ! !

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος            ΑΛΥΜΑΡΑΣ Βασίλειος                       ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος


ΜΩΡΑΪΤΗ Μυρσίνη                      ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ιωάννης                        ΧΑΝΗΣ Γεώργιος


ΚΑΡΑΛΗΣ Βασίλειος                   ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος           ΠΑΠΠΑΣ Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου