ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση - Κάλεσμα


21/10/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 23/10/2013 και ώρα 11:00΄ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, στη Γλυφάδα, εντός χώρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής ( Δ.Α.Ν/Α.Α.).


Η Α.Ν/Α.Σ.Α. στο πλαίσιο της υλοποίησης των δεσμεύσεων της προς τους συναδέλφους της Νοτιοανατολικής Αττικής θα αιτηθεί μέσω των εκλεγμένων μελών της στο Δ.Σ., να συζητηθούν θέματα εκτός της ημερήσιας διάταξης, και συγκεκριμένα:

α)  Άμεση δημιουργία Τράπεζας Αίματος για τα μέλη της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α.

β) Άμεση δημιουργία διαδικτυακού ιστότοπου όπου μεταξύ άλλων θα  καταγράφονται τα οικονομικά στοιχεία του Σωματείου μας, έτσι ώστε αυτά να είναι διαθέσιμα σε κάθε μέλος του

γ) Σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για θέσπιση όσο το δυνατόν χαμηλότερης συνδρομής για τα μέλη της Ένωσης με παράλληλη κατάργηση του ποσού εγγραφής το οποίο ανέρχεται στα πέντε (5) ευρώ, πέραν της μηνιαίας συνδρομής.

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού της Ένωσής μας οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. είναι ανοιχτές και δύνανται να παρακολουθούνται από κάθε εγγεγραμμένο μέλος του Σωματείου μας.

Η συντονιστική επιτροπή της Α.Ν/Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου