ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Όλοι μαζί, με γνώμονα την αλληλεγγύη ...

Αυτήν την δύσκολη για όλους μας εποχή και περισσότερο από κάθε άλλη φορά , η Ελληνική Αστυνομία θα αποτελέσει στόχο για πολλούς. Σε μία κοινωνία που καταρρέει οικονομικά και θεσμικά θα κληθούμε να «απορροφήσουμε» όλους τους κοινωνικούς κραδασμούς που άλλοι δημιούργησαν και ταυτόχρονα θα «χρησιμοποιηθούμε» από τα Μ.Μ.Ε., ως συνήθως, ως μέσο αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Σε αυτό θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η οικονομική ανέχεια των οικογενειών μας, αλλά και η απώλεια πολλών από των μέχρι τώρα κεκτημένων μας. 

Αυτήν την δύσκολη περίοδο όχι μόνο δεν περισσεύει κανείς αλλά και η λέξη συν-αδελφός πρέπει να αποκτήσει την πραγματική της αξία. Υπό αυτό το πρίσμα αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα και να θέσω υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές της Ένωσης μας.

Θέλω να πιστεύω ότι όλοι θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συναδέλφων και δεν θα επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος που τους απομάκρυναν από τον συνδικαλισμό και την επόμενη ημέρα, ανεξάρτητα του αποτελέσματος, όλοι μαζί θα δουλέψουμε με γνώμονα την αλληλεγγύη. Σας ευχαριστώ.   

Μπίστας Εμμανουήλ, Ανθυπαστυνόμος, Τμήμα Αλλοδαπών Λαυρίου,
μέλος Α.Ν/Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου