ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Κάτι νέο γεννιέται... Ας το στηρίξουμε !!

Δεκαεπτά χρόνια συμπληρώνονται  σήμερα από την ημέρα κατάταξης μου. Τα περισσότερα τα διήνυσα σε υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής. Τους τελευταίους μήνες έζησα για πρώτη φορά την εμπειρία της συνδικαλιστικής δράσης. Τόσο από τη θέση του Αντιπροέδρου της προσωρινής διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, όσο και από αυτή του μέλους της Α.Ν/Α.Σ.Α.. Αφορμή για να ασχοληθώ ήταν η παρότρυνση του επί χρόνια φίλου μου, Χρήστου ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ, και το γεγονός ότι πάντα ήθελα να προσφέρω στον συνάδελφο, προσπαθώντας να είμαι αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων του.

   
Έζησα από κοντά το άγχος, την αγωνία και τις μεγάλες προσπάθειες του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα για να σταθεί στα πόδια του το νεοσύστατο σωματείο και κατηγορηματικά πρέπει να πω ότι αξίζει πραγματικά να αγκαλιάσουμε αυτή τη νέα προσπάθεια. Στην μεγάλη τους πλειοψηφία οι συνάδελφοι έδειξαν διάθεση για συμμετοχή, είδαμε νέα πρόσωπα να συμμετέχουν σε όλους τους συνδυασμούς, ενώ η τεράστια προσέλευση στην τελευταία  Γενική Συνέλευση αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για πολλούς. Την Δευτέρα και την Τρίτη (7 και 8-10-2013) στις έδρες των Διευθύνσεων Νοτιοανατολικής Αττικής και Αερολιμένα θα διεξαχθούν οι πρώτες εκλογές της Ένωσης μας στις οποίες είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων. Ανεξάρτητα ποιον θα επιλέξετε, πρέπει να δημιουργηθεί μια Ένωση δυνατή και ανεξάρτητη, μια Ένωση που θα μπορεί να υψώνει τη φωνή της δυνατά για τα προβλήματα του προσωπικού.
      
Από την ενασχόληση μου τα προηγούμενα χρόνια με την ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Τ. Βουλιαγμένης, είχα καταλάβει ότι το να προσπαθείς να συντονίσεις και να διαχειριστείς μια ομάδα αστυνομικών , στην οποία υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες, απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και έχει πολλές δυσκολίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Χρήστο ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ  γιατί δημιουργήθηκε μια όμορφη παρέα , με νέα πρόσωπα , φαντασία και δημιουργικότητα που απέδειξαν με έργα   ( δημιουργία του διαδικτυακού χώρου anassa-police.blogspot.gr  με συνεχή ενημέρωση για θέματα που αφορούν τους αστυνομικούς , συνεργασία με τη Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης για την κατάθεση κοινής πρότασης για μισθολόγιο και βαθμολόγιο, επαφές με εταιρίες νομικής προστασίας για την κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης για την εξασφάλιση πλήρους νομικής προστασίας, καθημερινές επισκέψεις σε υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής για να ενημερωθούμε από κοντά για τα προβλήματα των συναδέλφων και άλλα πολλά ) και όχι μόνο με λόγια  ότι κάτι νέο γεννιέται.

Η Α.Ν/Α.Σ.Α. θα βρίσκεται δίπλα στον συνάδελφο και μετά τις εκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, γιατί πολύ απλά τα μέλη της είναι αστυνομικοί που υπηρετούν δίπλα μας και θα είναι πάντοτε οι άμεσοι δέκτες των παραπόνων και των προβλημάτων μας.

Στις προσεχείς εκλογές ζητάμε την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσουμε την προσπάθεια , γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!!!
      
ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος (Α.Τ. Βουλιαγμένης ), 
Αντιπρόεδρος Προσωρινής Διοίκησης Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής,  
Μέλος Α.Ν/Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου