ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Με ενότητα και αγώνα είναι σίγουρο ότι θα προρευτούμε...

Συναδέλφισσες-οι,
Η προσωρινή διοίκηση της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής φτάνει αισίως στη λήξη της θητείας της. Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών της  7-8/10/2013 οι Αστυνομικοί  που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής αττικής θα αποκτήσουν το «δικό τους» επαγγελματικό σωματείο.

 Η μαζική μας προσέλευση στην Δ.Α.Ν/Α.Α.(ΓΛΥΦΑΔΑ) και στην Δ/ΝΣΗ  ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ Αθηνών, που θα αποτελέσουν τα εκλογικά κέντρα της ΕΝΩΣΗΣ μας, είναι σίγουρο ότι θα δώσει απάντηση στον μηδενισμό κ στον ωχαδερφισμο.
Την επομένη των αρχαιρεσιών πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ (οποίο αποτέλεσμα κ αν καταδείξουν οι κάλπες )είναι βέβαιο,  ότι θα διαθέτουν λεπτομερή στοιχεία για τα ιδιαίτερα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας, που υπηρετούν στο νοτιοανατολικό τομέα της αττικής..
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν την ψήφο των συναδέλφων μας ,παράλληλα εκφράζω ευχαριστίες στον γεν.γραμματεα της προσωρινής διοίκησης για την άψογη συνεργασία  κατά την διάρκεια της προσωρινής θητείας μας
ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ..
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ,
ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ Δ/ΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,Α.Τ. ΒΑΡΗΣ, ΜΕΛΟΣ Α.Ν/Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου