ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά και μόνο εκεί!!!

Η αποφασιστικότητα για διαρκείς αγώνες και η αυταπάρνηση είναι χαρακτηριστικά τα οποία αναγνωρίζουμε και θεωρούμε απαραίτητα για όσους ασχολούνται με τον Συνδικαλισμό της Υπηρεσίας μας. 

Τα μέλη της Α.Ν/Α.Σ.Α. όμως θεωρούμε πως υπάρχουν πολλά ακόμη χαρακτηριστικά τα οποία σε συνδυασμό με τα προαναφερόμενα μπορούν να αποτελέσουν ένα κράμα που θα σηματοδοτήσει και θα οδηγήσει με σιγουριά στην επιτυχία. 

Η ανιδιοτέλεια, το μεράκι και η όρεξη για δουλειά, η ανεξαρτησία, το όραμα για ένα καλύτερο αύριο, η αυτοσυντήρηση, η διαρκής προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας είναι, η πλήρης διαφάνεια, η δικαιοσύνη, και φυσικά ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ μας, είναι για εμάς αξίες ανυπέρβλητες πάνω στις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να βασιστούμε για να μπορέσουμε να κάνουμε στέρεα βήματα μπροστά.

Πάνω σε αυτές τις ίδιες αξίες έχει βασιστεί και ακόμη μία συνδικαλιστική ομάδα, ένας συνδυασμός, μία παρέα συναδέλφων οι οποίοι έχοντας ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια τους, συνεχίζουν καθημερινά να δίνουν τους δικούς τους αγώνες με γνώμονα το καλό των συναδέλφων μας. 

Μαζί με τους συναδέλφους και συναγωνιστές της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ( Σ.Κ.Α.Υ. ), αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπορέσουμε προσφέρουμε τα μέγιστα και να σταθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δίπλα στον ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ μας που μας έχει καθημερινά ανάγκη.

Ως Α.Ν/Α.Σ.Α έχουμε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους πρόταση συνεργασίας με τις υγιείς δυνάμεις του Συνδικαλιστικού Κινήματος καθώς θεωρούμε πως η ομόνοια και η συσπείρωση για έναν κοινό σκοπό, θα έχει μόνο θετικές συνέπειες.

Όλοι μαζί δεν χάνουμε ποτέ,

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου