ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Πάμε μπροστά!!!

Σε όλους είναι αντιληπτό ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενόψει των εκλογών στη Νοτιοανατολική Αττική το κλίμα έχει βαρύνει. Πιέσεις, προεκλογικές υποσχέσεις και φούμαρα εκτοξεύονται. Επίσης σωτήρες και μικροί μάγοι έκαναν την εμφάνιση τους. Ξέχασαν τι έκαναν και τι έλεγαν τόσο καιρό στους συναδέλφους. Τώρα, προεκλογικά, καλοπιάνουν τους πάντες. Μόλις περάσουν οι εκλογές θα ξαναβρούν τον αληθινό τους εαυτό. Θα συνεχίσουν να τσακώνονται με όλους και να στηρίζουν τους ελάχιστους δικούς τους. Οι υπόλοιποι για άλλη μια φορά ανυπεράσπιστοι και βορά στον κάθε επιτήδειο.

Συνάδελφοι, στο χέρι μας είναι να δώσουμε ένα τέλος σε όλα αυτά. Να σπάσουμε το κατεστημένο. Εσύ θα επιλέξεις στην κάλπη, ανεμπόδιστα και χωρίς πίεση ποιον αντιπρόσωπο προτιμάς. Αυτόν που είναι μόνιμα υποστηρικτής της διοίκησης η αυτόν που δεν φοβάται, όταν υπάρχει λόγος, να έρθει σε ρήξη και να σε στηρίξει πραγματικά. Ας μην αφήσουμε άλλη μία ευκαιρία να πάει χαμένη. Έρχονται δύσκολα χρόνια και ένας ισχυρός συνδικαλιστικός φορέας, χωρίς αγκυλώσεις είναι επιβεβλημένος όσο ποτέ.

Δε θέλω να σε κουράσω με πολλά λόγια. Οι προτάσεις μας άλλωστε είναι ήδη αποτυπωμένες, έχουν ήδη γνωστοποιηθεί σε όλους και αποτελούν συμβόλαιο για εμάς.

Όλα τα μέλη της Α.Ν/Α.Σ.Α. με πρώτο τον επικεφαλής Συνδρεβέλη Χρήστο, επιθυμούμε να αφήσουμε πίσω τα κακώς κείμενα. Δεν μηδενίζουμε τις προσπάθειες κανενός. Όλοι μπορούν να προσφέρουν από τη θέση που θα τους δώσει ο συνάδελφος. Εμείς θέλουμε ενωμένους τους συναδέλφους μας. Αερολιμένας και Δ.Α.Ν/Α.Α. δεμένοι σαν γροθιά ενάντια σε όποιον σκεφτεί να θίξει τα κεκτημένα μας. Με νέες ιδέες και αποφασιστικότητα για καινούριες κατακτήσεις…

Ελάτε μαζί μας για μια νέα αρχή! Για κάτι καινούριο στον συνδικαλισμό, πρωτοποριακό, υγιές και αισιόδοξο! 

Οι πολλοί έχουμε τη δύναμη..

Όλοι έχουμε ευθύνη..

Όλοι μπορούμε!!!

Όλοι μαζί !!!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γιάννης , μέλος Α.Ν/Α.Σ.Α..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου