ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Οι ανάγκες των συναδέλφων μας, δεν έχουν ταμπέλες και χρώματα.


Η επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, έχει έντονο άρωμα πολιτικής σκηνής το οποίο όμως δεν βρίσκω λόγο να σχολιάσω αυτή τη στιγμή. Αντ’ αυτού  θέλω να απαντήσω στους συναδέλφους μου, που θα συμμετέχουν στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι με ρωτούν συχνά εάν βρίσκεται κάποια πολιτική παράταξη πίσω από το συνδυασμό της Α.Ν/Α.Σ.Α. .

Το παρελθόν, μας έχει αποδείξει ότι τα πολιτικά κόμματα είχαν δημιουργήσει έναν άχαρο σύνδεσμο με πολλές κοινωνικές ομάδες αλλά και κάποια συνδικάτα. Λόγω αυτής της σχέσης μεταξύ πολιτικών παρατάξεων και συνδικαλιστικών οργανώσεων έφτασε το συνδικαλιστικό κίνημα να θεωρείται από μεγάλο μέρος των εργαζομένων άκρως πολιτικοποιημένο και φερέφωνο της πολιτικής ιδεολογίας κάθε παράταξης.

Η Α.Ν/Α.Σ.Α. όμως διαφέρει. Το όνομα του συνδυασμού μας μόνο τυχαίο δεν είναι. Είναι αυτό που μας αντιπροσωπεύει. Είναι μία συνεργασία αστυνομικών οι οποίοι δεν προέρχονται από κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, αλλά έχουν την όρεξη να ασχοληθούν με τα προβλήματα  των συναδέλφων και ελπίζουν να καταφέρουν να τα επιλύσουν. 

Έχουμε αποφασίσει ότι για εμάς κόμμα είναι και θα παραμείνει ο συνάδελφος. Ως κριτήριο δημιουργίας του συνδυασμού που συμμετέχω υπήρξε αποκλειστικά και μόνο το όραμα όλων μας για τη βελτίωση τόσο της υπηρεσιακής άλλα και της προσωπικής ζωής των συναδέλφων μας.

Πιστεύω ότι τα βασικά προβλήματα των συναδέλφων μου είναι ίδια είτε ψηφίζουν κόκκινο, κίτρινο, πράσινο ή μπλε, είτε είναι ασφαλίτες, τροχονόμοι, αεροδρομιακοί ή δικυκλιστές. Βέβαια κάθε υπηρεσία έχει τα δικά της επί μέρους προβλήματα αλλά με την ίδρυση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής είμαι σίγουρος πως αυτά θα είναι πιο εύκολο να αναδειχθούν και να επιλυθούν.

Συνάδελφοι, έχει ιδρυθεί στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής ένα σωματείο από εμάς για εμάς. Αυτή τη νέα προσπάθεια την έχουν ξεκινήσει συνάδελφοι οι οποίοι είναι καθημερινά κοντά σας, στην ίδια Υπηρεσία, στο ίδιο όχημα, στο ίδιο γραφείο, στα ίδια μέτρα. Αυτοί είναι που θα δώσουν τον δικό τους αγώνα για να πετύχουμε τους στόχους μας. 

Τα μέλη της Α.Ν/Α.Σ.Α. μας γνωρίζετε, δουλεύουμε μαζί σας και ανάμεσα σας. Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε συνδικαλιστική εμπειρία, έχουμε όμως όρεξη και μεράκι για να στήσουμε ένα αγωνιστικό, υγιές και αξιοπρεπές σωματείο. Είμαστε ενωμένοι για να καταφέρουμε να διορθώσουμε όσα αρνητικά έχουμε εντοπίσει και έχουμε καταγράψει μέχρι τώρα. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και πιστεύουμε πως μπορούμε να σηκώσουμε στις πλάτες μας την ευθύνη της εκπροσώπησης των συναδέλφων μας μακριά από παθογένειες που μας έχουν στοιχίσει στο παρελθόν.

Συνάλελφοι, στις 07 και 08 Οκτωβρίου είναι οι πρώτες εκλογές στη νέα Ένωση και η κάθε ψήφος είναι σημαντική και απαραίτητη. 
Για εμάς θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας εμπιστευτείτε και να μας τιμήσετε με την ψήφο σας. 

Όλοι μαζί δεν χάνουμε ποτέ !!!

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος –Στυλιανός , μέλος Α.Ν/Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου