ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Τα "πονεμένα" Τ.Α., χτυπούν την εγκληματικότητα...

Ακόμη μία μεγάλη αστυνομική επιτυχία έλαβε χώρα στα γεωγραφικά όρια της νοτιοανατολικής Αττικής. Ακόμη μία φορά αποδεικνύεται η ανάγκη για ύπαρξη Τμημάτων Ασφαλείας στις έδρες των Αστυνομικών Τμημάτων. Ακόμη μία φορά, η διάθεση των συναδέλφων μας, ξεπέρασε τα συνήθη κωλύματα και απέδωσε καρπούς. 

Συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου, έχοντας ως οδηγό την όρεξη και το μεράκι τους, και αψηφώντας τον υπερβολικό χρόνο εργασίας, την σωματική και πνευματική κούραση κατάφεραν να εξαρθρώσουν μέρος κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών.

Έτσι λοιπόν, έπειτα από επίμονες προσπάθειες και έρευνες κατάφεραν να εντοπίσουν στην περιοχή της Βραυρώνας ένα σπίτι το οποίο είχε μετατραπεί σε κέντρο φύλαξης λαθρομεταναστών. Μέσα στο συγκεκριμένο χώρο εντόπισαν 24 αλλοδαπούς με καταγωγή από Συρία, Σομαλία και Πακιστάν οι οποίοι είχαν φτάσει στη χώρα μας με φορτηγό αυτοκίνητο, έχοντας οδηγό έναν Ιρακινό άνδρα ο οποίος αναγνωρίστηκε από όλους τους αλλοδαπούς ως ο άνθρωπος που τους οδήγησε από τα σύνορα στην Αθήνα έχοντας πάρει για τον κάθε ένα από αυτούς μεγάλο χρηματικό ποσό για τη συγκεκριμένη μεταφορά.

Οι παραπάνω αλλοδαποί με μέριμνα των συναδέλφων μας, έλαβαν την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καθώς και τρόφιμα ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στις δικαστικές αρχές.

Αξιοσημείωτη ήταν η βοήθεια των συναδέλφων από διάφορες υπηρεσίες της Δ.Α.Ν/Α.Α. και της Υ.Α.Ν/Α.Α. καθώς σε μία δύσκολη περίπτωση επέδειξαν πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας μία αντικειμενικά δύσκολη αποστολή.

Τα μέλη της Α.Ν/Α.Σ.Α., δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας και πιστοί στις θέσεις μας τονίζουμε πως οι υπηρεσίες που μέσω της δουλειάς τους μας κάνουν υπερήφανους σαν αστυνομικούς, δεν πρέπει να τιμωρηθούν βάζοντάς τους λουκέτο αλλά να επιβραβευτούν με την ορθολογική ενίσχυσή τους με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία τους. 

Το μεράκι και η όρεξη τελικά επιβραβεύονται!!!

Όλοι μαζί μαζί μπορούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου