ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. συγχαίρει την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία !!!

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με αφορμή τις νέες επιτυχίες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με πολλές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση στην οποία συγχαίρει όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις έρευνες και υπενθυμίζει την ανάγκη για διαθεση κονδυλίων για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των Υπηρεσιών.


Αθήνα, 01 Οκτωβρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 200/4/167

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις, ευρείας έκτασης, έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με άλλες αστυνομικές Υπηρεσίες και αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημοσίως τα συγχαρητήριά της σε όλους τους συναδέλφους, όλων των βαθμίδων της Ιεραρχίας, που λαμβάνουν μέρος σε αυτές.

Η πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας αποτελεί πρώτης προτεραιότητας ζήτημα για την Ελληνική Αστυνομία και η Πολιτεία οφείλει να σταθεί πραγματικός αρωγός στο επίμοχθο και δύσκολο έργο των Ελλήνων Αστυνομικών.

Με αφορμή την κατάρτιση του ετήσιου Προϋπολογισμού Δαπανών της Ελληνικής Αστυνομίας που αναμένεται να προωθηθεί στη Βουλή τις αμέσως προσεχείς ημέρες, υπενθυμίζουμε στη νέα Κυβέρνηση, ότι η «ασφάλεια πληρώνεται»!

Ελπίζουμε να διατεθούν τα αναγκαία κονδύλια για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των Υπηρεσιών αιχμής της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως εισηγούνται άλλωστε και οι ίδιες οι Υπηρεσίες, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, αφενός για να διευρυνθεί ο επιχειρησιακός τους τομέας και να πολλαπλασιαστεί η αποτελεσματικότητά τους, αφετέρου δε για να μην «πληρωθεί» δυσάρεστα η συνεχιζόμενη απαξίωσή τους, ελέω μνημονιακών περικοπών και ενός κακώς εννοούμενου εξορθολογισμού των δημοσίων δαπανών της Χώρας.


Πηγή : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου