ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Αύριο οι τελικοί του πρωταθλήματος 8x8 – Πρωταγωνίστριες οι ομάδες της Νοτιοανατολικής Αττικής

Ακόμη ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος φτάνει αύριο στην τελευταία του ημέρα με την διεξαγωγή των αγώνων του μεγάλου τελικού, του τελικού silver cup και του τελικού κυπέλου φιλίας.



Οι αθλητές - συνάδελφοί μας που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 8x8 απέδειξαν για ακόμη μια φορά το ομαδικό τους πνεύμα υπηρετώντας την έννοια του το ευ αγωνίζεσθαι, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι εκτός από τις άριστες υπηρεσιακές τους επιδόσεις, έχουν αντίστοιχες ικανότητες και επιδόσεις και στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο.

Στην τελευταία μέρα του πρωταθλήματος που θα διοργανωθεί αύριο 15/10/2015 στην Περιοχή του Ρέντη επί της οδού Κηφισού 147-149 την 20:00 ώρα, συμμετέχουν με σκοπό να διεκδικήσουν το αντίστοιχο κύπελλο, οι ομάδες, για το κύπελλο φιλίας οι ομάδες της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών και του Α.Τ. Συντάγματος, για το Silver Cup θα αγωνιστούν οι ομάδες του Α.Τ. Βουλιαγμένης και της Υ.Α.Β.Ε. και στον μεγάλο Τελικό του Πρωταθλήματος θα αγωνιστούν οι ομάδες του Τ.Τ. Ελληνικού και του  Α.Τ. Παγκρατίου.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α. εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αθλητές - αστυνομικούς που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα σ’ αυτούς των ποδοσφαιρικών ομάδων των υπηρεσιών του Αστυνομικού Τμήματος Βουλιαγμένης που διαχρονικά πρωταγωνιστεί στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού που αν και συμμετείχε για πρώτη φορά στη διοργάνωση κατάφερε να φθάσει και να διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή, και εύχεται κάθε επιτυχία στους τελικούς που θα ακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου