ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ξεκινάει νέος κύκλος δωρεάν μαθημάτων αραβικών.

Συνεχίζοντας την επιτυχή διεξαγωγή μαθημάτων, λάβαμε μέριμνα για τη διοργάνωση για τρίτη συνεχή χρονιά ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων Αραβικών που αφορούν όλους τους συναδέλφους μας αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους.


Για τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν δύο τμήματα, ένα για αρχάριους, και ένα προχωρημένους.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη για τους αρχάριους και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη για το τμήμα των προχωρημένων για δύο εκπαιδευτικές ώρες από 18:00΄ - 19:30΄στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρούσιου επί της Λ. Κηφισίας 213.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε όλοι μας, εκτός από τα δωρεάν μαθήματα έχουν εξασφαλιστεί και δωρεάν βιβλία - σημειώσεις καθώς και δωρεάν γραφική ύλη (τετράδια -στυλό -μολύβια κτλ.) για όλους τους συμμετέχοντες.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους ανθρώπους αυτούς που βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό του Έλληνα Αστυνομικού και προσέφεραν τα μαθήματα καθώς και σε αυτούς που βοήθησαν για τις φωτοτυπίες, σημειώσεις, γραφική υλη κτλ.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αμαρουσίου και την Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου για την φιλοξενία τους στην αίθουσα του σχολείου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στον υπεύθυνο μαθημάτων, Δημητρίου Γιάννη (6944420299) έως 10 Νοεμβρίου. 

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου