ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Μακάρι να μη χαθεί μια ακόμη ευκαιρία για το συνδικαλιστικό κίνημα... του Λάζαρου Μαχαιρίδη

Με αφορμή την προαναγγελία της αναδιάρθρωσης από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο γνωστός συνδικαλιστής Λάζαρος Μαχαιρίδης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το παρακάτω κείμενο:



«Μία ακόμη εξαγγελία αναδιάρθρωσης είναι γεγονός. Από λόγια είμαστε χορτασμένοι και απογοητευμένοι ταυτόχρονα. Χρόνια και χρόνια τώρα είμαστε θεατές ενός μονόπρακτου με το ίδιο πάντοτε τέλος. 

Πολυδιαφημισμένα σχέδια επί χάρτου συνοδευόμενα με παχυλές υποσχέσεις.

Ουσία όμως καμιά…

Η υπηρεσιακή πραγματικότητα είναι ο αδιάψευτος μάρτυρας. Ένα έμψυχο δυναμικό στα όρια του, με μοναδικό σύμμαχο του, τον απαράμιλλο ζήλο και το αστείρευτο φιλότιμο. 

Από την άλλη πάλι διαχρονικά, πολιτικές ηγεσίες διακατεχόμενες από άκρατο στρουθοκαμηλισμό, άλλα και συνδικαλιστικούς κύκλους που κύριο χαρακτηριστικό τους, είναι επίσης διαχρονικά η ατολμία, ο ερασιτεχνισμός και άλλες γνωστές πολιτικάντικες τακτικές. 

Εγχείριση ανοιχτής καρδιάς χωρίς καρδιοχειρούργο που πλαισιώνεται από καρταρτισμένους συμβούλους και δυνατή ομάδα δε γίνεται! 

Νομοτελειακά λοιπόν, καμιά αναδιάρθρωση δεν πρόκειται να πετύχει αν δεν υπάρχει ένα πλάνο που θα στηρίζεται στις πραγματικές ανάγκες εκατέρωθεν οι οποίες θα είναι επεξεργασμένες από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς .

Μακάρι να μη χαθεί μια ακόμη ευκαιρία για το συνδικαλιστικό κίνημα…!»



Λάζαρος Μαχαιρίδης

Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Θ.

Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Μέλος της Σ.Κ.Α.Υ.     





Πηγή : skaythess.gr
   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου