ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Αποσπάσαμε δέσμευση του Υπουργού. Η υποστελέχωση της Τροχαίας Κερατέας θα διευθετηθεί σύντομα.

Μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. παρευρέθηκαν σήμερα 08/03/2014 σε ημερίδα ενημέρωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αναβύσσου υπό την αιγίδα του Δήμου Σαρωνικού με θέμα «Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός».


Στην ημερίδα μεταξύ των προσκεκλημένων επιστημόνων οι οποίοι μίλησαν για το θέμα και τις δράσεις της ενδοσχολικής βίας ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών και διοικητικής ανασυγκρότησης και πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιάννης Πανούσης.

Την παραπάνω εκδήλωση μεταξύ των συμπολιτών μας της περιοχής των Μεσογείων παρακολούθησαν πολλοί συνάδελφοι οι οποίοι εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο περιθώριο της ομιλίας τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. δράττοντας την ευκαιρία εκθέσανε στον κ. Υπουργό, το ζήτημα της υποστελεχωσης του Τμήματος Τροχαίας Κερατέας, το οποίο σε προηγούμενο χρόνο, είχε δημοσιοποιηθεί με ανοιχτή επιστολή προς τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής. Για το παραπάνω ζήτημα ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι αυτό θα εξεταστεί συντόμως, προκειμένου δοθεί η πρέπουσα λύση.

Για το εν λόγω ζήτημα ενημερώθηκε και ο νέος επικεφαλής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχος κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσης ο οποίος ως άριστος γνώστης των προβλημάτων των υπηρεσιών της νοτιοανατολικής Αττικής  ως προϊστάμενος της Δ.Α.Ν/Α.Α., δεσμεύτηκε να ασχοληθεί προσωπικά για την επίλυση του προβλήματος.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για τον κύριο Υπουργό καθώς δείχνει ενημερωμένος για όλα τα θέματα και τα προβλήματα που ταλανίζουν το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεών του.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου