ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Περιμένουμε οι εξαγγελίες να γίνουν πράξη...Τα Τμήματα της γειτονιάς, παραμένουν µε λειψανδρία...

   
Ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α., Χρήστος Συνδρεβέλης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «το χωνί» της Κυριακής 15 Μαρτίου 2015 τοποθετείται για το θέμα της επιστροφής των συναδέλφων από υπηρεσίες φύλαξης προσώπων στα Αστυνομικά Τμήματα και αναδεικνύει για ακόμη μία φορά το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Τμήματος Τροχαίας Κερατέας.

Συγκεκριμένα για το θέμα της αποδέσμευσης από υπηρεσίες φύλαξης προσώπων και κατ' επέκταση, ενίσχυσης των υπηρεσιών, ανέφερε «περιµένουµε οι εξαγγελίες να γίνουν πράξη, µία διαδικασία που έπρεπε να έχει ξεκινήσει από… χθες. Τα Αστυνοµικά Τµήµατα και Τµήµατα Ασφαλείας, τα λεγόµενα Τµήµατα της γειτονιάς, παραµένουν µε σχετική λειψανδρία»

Επίσης ερωτόμενος για την έλλειψη προσωπικού στο Τμήμα Τροχαίας Κερατέας και την ανοιχτή επίστολή του στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής σχολίασε «Η συνολική έκταση των δήµων Θορικού, Μαρκοπούλου και Σαρωνικού ανέρχεται σε 392,1 τετραγωνικά χιλιόµετρα, ο δε πληθυσµός, σύµφωνα µε την τελευταία απογραφή, σε 71.462 µόνιµους κατοίκους. Με πρόχειρους υπολογισµούς αντιστοιχεί, ένας τροχονόµος ανά 20 τετραγωνικά χλµ. περίπου, καθώς και ένας αστυνοµικός για 3.500 κατοίκους».



Σας παραθέτουμε το δημοσίευμα της εφημερίδας.











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου