ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Αλλαγές στην ηγεσία των Διευθύνσεων της νοτιοανατολικής Αττικής.

Μετά την ολοκλήρωση των κρίσεων των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας είχαμε αλλαγές και στους δύο προϊσταμένους των Διευθύνσεων Αστυνομίας που εδρεύουν στην περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής.


Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών κ. ΔΗΜΟΥ Δημήτριος προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου και τοποθετήθηκε στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/ Α.Ε.Α., ως Προϊστάμενος.

Την θέση του κ. Δήμου στην παραπάνω Διεύθυνση καταλαμβάνει πλέον ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΣΔΟΥΚΟΣ Μιχαήλ.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Βαλατσός Βλάσιος παραμένει στο βαθμό που κατέχει και μετατίθεται στην Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, ως Διευθυντής ενώ προϊστάμενος της Δ.Α.Ν/Α.Α. τοποθετήθηκε ο Ταξίαρχος κ. ΚΟΚΚΙΝΗΣ Νικόλαος.

Επίσης στο τιμόνι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής παρέμεινε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Καρβουνάκης Γεώργιος

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικότερα στους νεοτοποθετηθέντες Διευθυντές των Διευθύνσεων της Νοτιοανατολικής Αττικής ευχόμαστε να είναι σιδερένιοι στα νέα τους καθήκοντα, τα οποία θεωρούμε βέβαιο ότι θα επιτελέσουν, με γνώμονα μεταξύ άλλων, την τήρηση και τον σεβασμό των δικαιωμάτων του αστυνομικού προσωπικού.

Τέλος, ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους απερχόμενους διευθυντές των διευθύνσεων μας και ελπίζουμε να σταθούν αντάξιοι των νέων καθηκόντων τους αλλά και στους κ. ΚΑΤΣΙΦΑ Λάμπρο και κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ Φώτιο  οι οποίοι προήχθησαν στο βαθμό του Ταξιάρχου, κ. ΚΑΡΙΑΝΑΚΗ Βασίλειο και κ. ΓΕΩΡΓΟΠΑΝΟ Σταύρο, κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο που προήχθησαν στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου