ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Κικίλιας προς στρατηγούς : " Δώστε τα ρεπό στους αστυνομικούς "

Μετά το Π.Δ. με το οποιο θα προβλεφθούν κίνητρα και προνόμια για τους αστυνομικούς που υπηρετούν σε ειδικές υπηρεσίες ( εδώ ) ώστε ν' αποκτούν προβάδισμα με επιπλέον μοριοδότηση στη μετάθεση για το τόπο συμφερόντων, ο υπουργός δημόσιας τάξης προετοιμάζει μια ακόμη κίνηση ως ένδειξη καλής θελήσεως και αναγνώρισης της πολυεπίπεδα φιλότιμης προσπάθειας που καταβάλει το προσωπικό για την επιβολή του νόμου και της τάξης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ο κ. Κικίλιας, στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ζητήσει από τους στρατηγούς του σώματος μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα να υποβάλουν προτάσεις για το πως και μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα θα "εξοφληθούν" και ει δυνατόν μέχρι εκμηδενισμού, τα οφειλόμενα ρεπό των αστυνομικών και πως θα εξακολουθήσουν να δίδονται συστηματικά δίχως να διαταράσσεται η λειτουργία των υπηρεσιών και χωρίς να μπαίνει σε οποιουδήποτε είδους διακύβευμα η ασφάλεια των περιοχών εποπτείας.

Το πιθανότερο είναι, η εργασιακή εξομάλυνση στο ισοζύγιο μεταξύ απασχόλησης και ανάπαυσης να ξεκινήσει μετά από τουλάχιστον δύο μήνες κι ενώ θα έχει προηγηθεί η εφαρμογή του αστυνομικού Καλλικράτη με τις συνενώσεις των αστυνομικών τμημάτων, οπότε θα εξοικονομηθούν- απελευθερωθούν λειτουργικές δυνάμεις.

Μια επόμενη κίνηση επίσης στο εγγύς μέλλον, όπως τουλάχιστον υποστηρίζεται από τις ίδιες πηγές, θα είναι ο εβδομαδιαίος υπηρεσιακός προγραμματισμός και η τήρηση των υπηρεσιακών χρονοδιαγραμμάτων εκτός φυσικά έκτακτων ή ειδικών συνθηκών.

Πηγή : bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου