ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Καλή δύναμη και καλές υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας

Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 603/8/65


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων των νέων αιρετών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλων των βαθμίδων, εύχεται σε όλους καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που ορκίστηκαν ότι θα επιτελέσουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Απευθύνει δε ιδιαιτέρως θερμές ευχές στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που εξελέγησαν σε διάφορα αξιώματα σε όλους τους βαθμούς της Αυτοδιοίκησης και κυρίως σε όσους προέρχονται από τις τάξεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος. Γι' αυτούς η ευθύνη είναι διπλή και το χρέος βαρύτερο δεδομένου ότι αντιπροσωπεύουν πέρα από τα συμφέροντα των εκλογέων τους και τα συμφέροντα ημών των αστυνομικών σε μια περίοδο κατά την οποία το συνδικαλιστικό μας κίνημα μάχεται για τη διατήρηση των καλών σχέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας με την Ελληνική Κοινωνία.

Από τη δική μας σκοπιά τους διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε στη διάθεσή τους και προσβλέπουμε στη συνεργασία με στόχο την επίλυση των όποιων προβλημάτων κληθούμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε.

Καλή δύναμη και καλές υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας



Πηγη : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου