ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

295 οι θέσεις των έκτακτων μεταθέσεων …

Τελείωσε πριν λίγη ώρα η συνεδρίαση του αρμόδιου Συμβουλίου μεταθέσεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο όρισε των αριθμό των θέσεων που θα πληρωθούν μέσω των έκτακτων μεταθέσεων στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας.



Όπως μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω πίνακα ο αριθμός των θέσεων που προκηρύχτηκαν  είναι αυξημένος συγκριτικά με τις τακτικές μεταθέσεις που πραγματοποιήθηκαν το τρέχον έτος παρόλα αυτά δεν μπορούν ούτε να καλύψουν τα κενά των Διευθύνσεων της επαρχίας ούτε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των συναδέλφων μας οι οποίοι περιμένουν καρτερικά την πολυπόθητη μετάθεση.  

Ως μέλη του συνδικαλιστικού συνδυασμού ΑΝ.Α.Σ.Α. έχουμε δώσει τον δικό μας αγώνα προκειμένου οι συνάδελφοι που επιθυμούν να κατορθώσουν να απεγκλωβιστούν από Υπηρεσίες οι οποίες βρίσκονται μακριά από τον τόπο συμφερόντων τους και κάποια στιγμή να μετατεθούν σε αυτόν.

Άλλωστε με πρόσφατη ανακοίνωση μας από κοινού με τη Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης καλούσαμε τους αρμόδιους του Συμβουλίου Μεταθέσεων να λειτουργήσουν με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία και των πολύπαθων Υπηρεσιών στις υπόλοιπες Α.Δ. της χώρας πλην της Αττικής.

Επίσης ένα ακόμα πάγιο αίτημα μας το οποίο δεν έτυχε ανταπόκρισης, είναι η συμμετοχή των βαθμοφόρων της ΕΛ.ΑΣ. στις έκτακτες μεταθέσεις. Παρ’ όλα αυτά δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες από κοινού με τις υπόλοιπες δυνάμεις του ένστολου συνδικαλισμού για την υλοποίηση του δίκαιου αιτήματος μεγάλης μερίδας των συναδέλφων μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου