ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Τελείωσε το Συμβούλιο Μεταθέσεων για τις Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Α..

Έπειτα από μία πολύωρη συνεδρίαση το αρμόδιο συμβούλιο μεταθέσεων ανακοίνωσε τα ονόματα των συναδέλφων οι οποίοι μετακινούνται σε διαφορετικές Διευθύνσεις από αυτές που ήδη υπηρετούν, εντός όμως των γεωγραφικών ορίων της Γ.Α.Δ.Α..



Το συμβούλιο άναψε το πράσινο φως για την  μετακίνηση  συνολικά 718 συναδέλφων μας προς διάφορες Διευθύνσεις της Γ.Α.Δ.Α. της επιλογής τους. 

Στη συνέχεια και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν εκ νέου συμβούλια μεταθέσεων, ανάλογα με τη Διεύθυνση μετάθεσης, τα οποία θα ορίσουν και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στις οποίες εν τέλει θα παρουσιαστούν και θα υπηρετήσουν οι μετατιθέμενοι συνάδελφοί μας.

Οι παραπάνω μεταθέσεις θα πραγματοποιηθούν εντός δέκα (10) ημερών από την ημέρα τοποθέτησης των νεοεξερχόμενων Αστυφυλάκων ενώ εξαιρούνται οι συνάδελφοι οι οποίοι ήταν ήδη αποσπασμένοι με διαταγή Γ.Α.Δ.Α. στην Υπηρεσία που μετατίθενται, οπότε διακόπτεται άμεσα η απόσπαση - προσωρινή μετακίνηση και μετατίθενται σε αυτή.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους μας καλή σταδιοδρομία στα νέα τους καθήκοντα στις καινούριες τους Υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν και καλή δύναμη γενικότερα για την εκπλήρωση του δύσκολου έργου που είμαστε επιφορτισμένοι να εκπληρώνουμε καθημερινά..

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου