ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Αύριο, Τρίτη 23/09/2014 το συμβούλιο μεταθέσεων της Δ.Α.Ν/Α.Α.

Το Σάββατο 20/09/2014, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των συναδέλφων οι οποίοι κατόπιν συνεδρίασης του αρμόδιου συμβουλίου μεταθέσεων μετακινούνται εντός των γεωγραφικών ορίων της Γ.Α.Δ.Α., σε διαφορετικές Διευθύνσεις από αυτές που ήδη υπηρετούν.



Όπως είχαμε ενημερώσει, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν και τα συμβούλια μεταθέσεων των Διευθύνσεων τα οποία θα τοποθετήσουν στις Αστυνομικές τους Υπηρεσίες τους συναδέλφους οι οποίοι έχουν μετατεθεί σε αυτές, καθώς και θα εξετάσουν αιτήματα για μετακινήσεις συναδέλφων σε Υπηρεσίες εντός της ίδιας Διεύθυνσης.

Το αρμόδιο συμβούλιο μεταθέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής του οποίου τακτικό μέλος, κατόπιν των σχετικών αρχαιρεσιών, είναι ο επικεφαλής του συνδικαλιστικού μας συνδυασμού, ΑΝ.Α.Σ.Α., Χρήστος Συνδρεβέλης, έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη 23/09/2014.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν η ΑΝ.Α.Σ.Α. δημιουργήθηκε για να βρίσκεται πάντα δίπλα στον συνάδελφο και να αγωνίζεται για να βρίσκει λύσεις που θα βελτιώσουν την υπηρεσιακή και κατ’ επέκταση την προσωπική του ζωή, ως εκ τούτου ο επικεφαλής του συνδυασμού μας θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει καθολικά τα σχετικά αιτήματα των συναδέλφων μας.

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου