ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Όχι σε νέες περικοπές, βάσει Σχεδίου ... Προϋπολογισμού..

Έπειτα από αρκετές ημέρες ανησυχίας για το οικονομικό μέλλον των συναδέλφων μας λόγω των σεναρίων για νέες περικοπές στους μισθούς μας, κατατέθηκε σήμερα το Σχέδιο Προϋπολογισμού έτους 2014 από το οποίο προκύπτει ότι δεν έχουν υπολογισθεί οι περικοπές των ειδικών μισθολογίων των ενστόλων. 

Όπως φαίνεται λοιπόν οι απολαβές μας θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα και για το νέο έτος και δεν θα υποστούν νέο "ψαλίδισμα".

Για τα παραπάνω οι ομοσπονδίες των ενστόλων εξέδωσαν την παρακάτω κοινή ανακοίνωση :

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 500/6/24
Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

  Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Κατατέθηκε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, προκειμένου να προωθηθεί στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, το σχέδιο Προϋπολογισμού έτους 2014 του Υπουργείου Οικονομικών, από το οποίο προκύπτει ότι δεν έχουν υπολογισθεί οι περικοπές των ειδικών μισθολογίων των ενστόλων, εν ενεργεία και συνταξιούχων, όπως είχαν ψηφιστεί με το Νόμο 4093/2012 (88.000.000 ευρώ και 162.000.000 ευρώ αντιστοίχως).

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαμόρφωση του Προϋπολογισμού και τις δαπάνες της λειτουργίας των Υπηρεσιών όσο και για τις ανελαστικές δαπάνες (μισθοί, επιδόματα κλπ), θα υπάρξουν μετά την επίσημη συνάντηση των Ομοσπονδιών μας με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας κ. Γιάννη ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, την προσεχή Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013.

Πηγή : www.poasy.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου