ΕΙΚΟΝΕΣ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΛ.ΑΣ. αντιμέτωπη με καλλιτέχνες και επίλεκτους ποδοσφαιριστές για καλό σκοπό...

Για ακόμη μία φορά η Ελληνική Αστυνομία και οι υπηρετούντες σε αυτή συμμετέχουν σε έναν ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό αγώνα και προβάλουν το κοινωνικό και αθλητικό τους πνεύμα.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 25/11/2013 και ώρα 17:00’ στις εγκαταστάσεις του SPORTS WORLD στον Άγιο Κοσμά θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας και της ομάδας καλλιτεχνών και επίλεκτων ποδοσφαιριστών.

Ο αγώνας έχει ως σκοπό την προβολή του έργου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» καθώς και τη διεξαγωγή πανελλαδικής εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. υπέρ της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ.»

Η παραπάνω αιμοδοσία θα λάβει χώρα σε όλα τα νοσοκομεία της Επικράτειας και η παρακολούθηση της συγκεκριμένης αναμέτρησης είναι ανοιχτή για όσους συναδέλφους επιθυμούν.

Ως ΑΝ.Α.Σ.Α., χαιρετίζουμε τις παραπάνω δράσεις και ευχόμαστε να συνεχίσουν να υπάρχουν ανάλογες πρωτοβουλίες οι οποίες βοηθούν άμεσα το κοινωνικό σύνολο του οποίου οι Έλληνες Αστυνομικοί είμαστε αναπόσπαστα μέλη.

Όλοι μαζί μπορούμε !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου