ΕΙΚΟΝΕΣ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Αστυνομία και .... φιλότιμο..

Σε μία περίοδο που η Ελλάδα έχει φτάσει σε αδιέξοδο και οδηγείται σταδιακά στην οικονομική εξαθλίωση, κάποιοι έχουν ακόμα την εντύπωση ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι τσιφλίκι τους και οι Έλληνες Αστυνομικοί «δουλοπάροικοι».

Επιμένουν να μας ποδοπατάνε, παρότι έχει μειωθεί ο μισθός μας (όπως και σε όλους τους Έλληνες) και προσπαθούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς τις οικογένειές μας.

Συνεχίζουν να κάνουν κομμάτια το ήδη διαλυμένο ηθικό μας, μην υπολογίζοντας ότι πλέον δουλεύουμε χάρη στο φιλότιμο και στο αίσθημα του καθήκοντος που έχουμε όλοι, εξαιτίας και του όρκου που έχουμε δώσει.

Με μηδενικά εφόδια και κομματιασμένο ηθικό, όλοι συνεχίζουμε να προσφέρουμε το έργο που πρόσφερε πάντα η Ελληνική Αστυνομία.

Ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός διαλυμένος λόγω φθοράς. Οχήματα διαλυμένα, άλλα ακινητοποιημένα που με τα βίας κινούνται, τις περισσότερες φορές με το πείσμα των συναδέλφων που προσπαθούν να βρουν τη βλάβη (παρόλο που δεν είναι στα καθήκοντά τους) και να τα κινήσουν, ώστε να μπορέσουν να επιτελέσουν το έργο τους.

Το κόστος συντήρησης και επισκευής των οχημάτων είναι πλέον αδύνατο να καλυφθεί, όταν μάλιστα ανέρχεται σε χιλιάδες ευρώ για το κάθε όχημα. Έτσι για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να προστατέψουμε τον Έλληνα πολίτη, πρέπει να γίνουμε και μηχανικοί.

Ποιό είναι λοιπόν το ευχαριστώ που λαμβάνει ο Έλληνας Αστυνομικός για το φιλότιμο που δείχνει; Δέχεται επιπλήξεις και αναφορές γιατί τα οχήματα αργούν να πάρουν μπροστά, γιατί παρόλο που έχει συρθεί στο έδαφος για να επισκευάσει το περιπολικό και έχει ενημερώσει τους αρμόδιους, αμέλησε να ενημερώσει τους «αναρμόδιους» εξαιτίας του άγχους που είχε μήπως και δε μπορέσει να επιτελέσει το έργο που του έχει ανατεθεί. Άδικο δεν είναι, αλήθεια, να τιμωρούμαστε επειδή το όχημα δε λειτουργεί και το κόστος επισκευής είναι απαγορευτικό;

Ας εκτιμήσουν κάποιοι το φιλότιμο του Αστυνομικού που παρά τα πολλά προβλήματα συνεχίζει να επιτελεί αναπόσπαστος το έργο του. 

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

ΠΑΠΠΑΣ Γεώργιος ,
Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., 
Μέλος ΑΝ.Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου