ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση με τον Γενικό Αττικής – Προτεραιότητα ο συνάδελφος !

Σήμερα και περί ώρα 20:00 πραγματοποιήθηκε στη Γ.Α.Δ.Α συνάντηση του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο κ.ΜΙΧΑΙΡΙΝΑ Κωνσταντίνο.


Κατά την παραπάνω συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που σχετίζονται με τις Αστυνομικές Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής και κυρίως η άμεση ενίσχυση με Αστυνομικό προσωπικό,  γεγονός που το έχουν ανάγκη όλες οι Υπηρεσίες βάζοντας έτσι φρένο στην συστηματική καταπάτηση του Π.Δ.394/2001 σχετικά με τον χρόνο εργασίας του αστυνομικού προσωπικού, απαλλάσσοντας το ταυτόχρονα από χαμένες υπερωρίες.

Στη συνάντηση, η οποία διήρκεσε περίπου δύο ώρες μεταξύ άλλων, επισημάνθηκε η σπουδαιότητα δημιουργίας Λέσχης Σίτισης Αστυνομικών, στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής καθώς και ένα άλλο βασικό πρόβλημα που ταλανίζει το Α.Τ Μαρκοπούλου και συγκεκριμένα ο απεγκλωβισμός του αστυνομικού προσωπικού του από την φρούρηση των χώρων του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου, που βρίσκεται στο Μαρκόπουλο και όπου εδρεύει η ΔΙ.ΑΣ Ν/Α Αττικής, θέματα τα οποία επανειλημμένως τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α έχουμε τονίσει και δεσμευτεί για την υλοποίηση τους καθώς πιστεύουμε πως είναι ζητήματα τα οποία θα βελτιώσουν ΑΜΕΣΑ τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική καθημερινότητα των συναδέλφων.

Για τα προαναφερόμενα προβλήματα, ο Υποστράτηγος κ. ΜΙΧΑΙΡΙΝΑΣ, με πνεύμα σύμπνοιας και καλής συνεργασίας, δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει, από την πλευρά του, να συνδράμει για την επίλυση τους.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α πιστά στις αρχές και τις θέσεις μας δηλώνουμε παρόντες στην καθημερινότητα των συναδέλφων μας και αγωνιζόμαστε διαρκώς και απρόσκοπτα με σκοπό και γνώμονα το καλό του συναδέλφου και μόνο αυτό.

Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου