ΕΙΚΟΝΕΣ

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Παρουσιάζεται η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της ανά Γενική Αστυνομική Διεύθυνση

Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.


Παρουσιάσεις του Σχεδίου αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών

Θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα στις έδρες των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων σε όλη τη χώρα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, από την προσεχή Τετάρτη (11/11/2015) μέχρι και αρχές Δεκεμβρίου, θα παραστεί στις παρουσιάσεις του Σχεδίου αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, που θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων, σε όλη τη χώρα.

Στις παρουσιάσεις αυτές θα παραστούν τοπικοί Βουλευτές, Περιφερειάρχες, εκπρόσωποι της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι Φορέων και Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, καθώς και άλλοι Φορείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής των περιοχών.

Η διαδικασία αυτή, που αποτελεί και δέσμευση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο πλαίσιο της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης των πολιτών, αποσκοπεί στην πλήρη ενημέρωση όλων των τοπικών φορέων για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, παρατηρήσεις και προτάσεις που ενδεχομένως υποβληθούν κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, θα αξιολογηθούν και θα αξιοποιηθούν στην τελική κατάρτιση των προτεινόμενων Σχεδίων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των παρουσιάσεων





(Για τον ακριβή τόπο και τις ώρες των παρουσιάσεων θα υπάρξει ενημέρωση από τις οικείες Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις. Για τις υπόλοιπες παρουσιάσεις θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.)

Πηγή : bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου