ΕΙΚΟΝΕΣ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Συνάδελφος ο νικητής του σημερινού Μαραθωνίου της Αθήνας - Έχει ξανακερδίσει ακόμα 2 φορές

Ο Χριστόφορος Μερούσης ήταν για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο μεγάλος νικητής στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με χρόνο 2.21:22.


Νικήτρια στις γυναίκες ήταν η αθλήτρια Μινόρι Χαγιακάρι από την Ιαπωνία.

Ο Χριστόφορος Μερούσης ήταν για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο μεγάλος νικητής στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με χρόνο 2.21:22. Νικήτρια στις γυναίκες ήταν η Μινόρι Χαγιακάρι από την Ιαπωνία. Ακολούθησαν στους άνδρες Θεοδωρακάκος (2.27.03) και Ευαγγελίδης (2.27.28).

Ο 33χρονος χιώτης αθλητής, που πριν ένα μήνα είχε τρέξει κι άλλον μαραθώνιο, όχι μόνο ήταν για 3η συνεχόμενη φορά νικητής αλλά άφησε πολύ πίσω τους αντιπάλους του και σημείωσε και την 5η καλύτερη επίδοση που έχει σημειωθεί ποτέ από Έλληνα στην αυθεντική διαδρομή.

Ακολούθησαν στους άνδρες ο Θεοδωρακάκος (2.27.03) και ο Ευαγγελίδης (2.27.28).

Ο 33χρονος χιώτης αθλητής (αστυνομικός), που πριν ένα μήνα είχε τρέξει κι άλλον μαραθώνιο, όχι μόνο ήταν για 3η συνεχόμενη φορά νικητής αλλά άφησε πολύ πίσω τους αντιπάλους του και σημείωσε και την 5η καλύτερη επίδοση που έχει σημειωθεί ποτέ από Έλληνα στην αυθεντική διαδρομή, αποδεικνύοντας την τεράστια ποιότητα του ως αθλητης.




Πηγή : policenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου