ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Καλάθια γεμάτα ανθρωπιά και αγάπη

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία με σκοπό την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων αλλά και των προσφύγων πραγματοποιήθηκε εχθές 25/11/2015 στο κλειστό αθλητικό γυμναστήριο Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.


Οι συνάδελφοι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής με την σύμπραξη του Δήμου Αμαρουσίου, διοργάνωσαν έναν επιτυχημένο αγώνα καλαθοσφαίρισης ανάμεσα σε συναδέλφους μας και μέλη της παραπάνω Ένωσης και τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές Ελλάδας.

Σκοπός του Φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ ήταν η συλλογή τροφίμων, φαρμάκων και αγαθών και η ευαισθητοποίηση όλων μας σε θέματα που αφορούν τους συνανθρώπους μας που παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη εποχή που διαβιούμε.

Πρωτοβουλίες σαν και αυτήν ενδυναμώνουν τους δεσμούς του Έλληνα Αστυνομικού με την κοινωνία μας, εκφράζουν το κοινωνικό πρόσωπο όλων μας και μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους για το κοινωνικό έργο που επιτελούμε ως Έλληνες Αστυνομικοί και μέσα από τέτοιες κινήσεις.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια μας σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτόν τον αγώνα ανθρωπιάς και αγάπης και κυρίως στους εμπνευστές και σε όσους προσπάθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η επιτυχημένη εκδήλωση.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου