ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Την έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων νυχτερινών και πενθημέρων ζητά η Ομοσπονδία

Με την παρακάτω επιστολή η Ομοσπονδία μας ζητά από τον πολιτικό προϊστάμενο της Ελληνικής Αστυνομίας να μας γνωρίσει την πορεία της υπουργικής απόφασης που αφορά την ημερομηνία καταβολής των δεδουλευμένων νυχτερινών και πενθημέρων. 


Αθήνα 19 Νοεμβρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 500/12/15γ

Προς: 
Τον Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ

Κοιν.: 
1) Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής / Α.Ε.Α. Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΚΩΤΣΑΚΗ
2) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Θέμα: «Καταβολή δεδουλευμένων νυχτερινών και πενθημέρων»

Σχετ.: Το υπ' αριθμ. 500/12/15α από 11-11-2015 έγγραφό μας προς τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής / Α.Ε.Α.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού και της από 13-11-2015 συνάντησης που είχε αντιπροσωπεία του Προεδρείου μας με τον Διευθυντή του Γραφείου σας, θα θέλαμε να μας γνωρίσετε σε τι στάδιο βρίσκεται η υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης όσον αφορά στα δεδουλευμένα «νυχτερινά» των αστυνομικών υπαλλήλων, από πλευράς Υπουργείου Οικονομικών.

Επίσης, θα θέλαμε να μας γνωρίσετε αν τα ως άνω δεδουλευμένα «νυχτερινά» και το εναπομείναν δεδουλευμένο πενθήμερο μηνός Οκτωβρίου των συναδέλφων μας, θα καταβληθεί με τη μισθοδοσία Ιανουαρίου 2016, ήτοι την 25-12-2015.

Παράλληλα και εφόσον αυτό είναι τεχνικά εφικτό από τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες (Δ/νσεις Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας & Ενιαία Αρχή Πληρωμών), σας προτείνουμε η καταβολή, τόσο των δεδουλευμένων «νυχτερινών» όσο και του αντίστοιχου εναπομείναντος πενθημέρου, να λάβει χώρα πριν τις εορτές των Χριστουγέννων, προκειμένου να καλυφθούν έγκαιρα οι αυξημένες οικογενειακές και φορολογικές ανάγκες των συναδέλφων μας.


Πηγη : poasy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου