ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Οι εργασίες της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας ολοκληρώθηκαν.. : Σαφέστατο συμπέρασμα «Λαός και Αστυνομία η δύναμη είναι μια...»

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας παρεβρέθηκε στην Γενική Συνέλευση του παραπάνω Σωματείου και ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ και επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ εκφράζει το σαφές συμπέρασμα της συνέλευσης «Λαός και Αστυνομία η δύναμη είναι μια...» 


Η έκτακτη γενική συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας ολοκλήρωσε τις εργασίες, βραδυνες  ώρες της 11-11-2015. Συμπεράσματα δεν εξήχθησαν μόνο για την προωθούμενη αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών, αλλά και από την παρουσία - συμμετοχή μεγάλου αριθμού συναδέλφων, που καταδεικνύει με εμφατικό τρόπο, ότι οι συνάδελφοι στηρίζουν και βρίσκονται δίπλα στην Ένωσή τους.

Αξιοσημείωτη ήταν και η μεγάλη συμμετοχή των τοπικών φορέων της Κέρκυρας, οι οποίοι έδειξαν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την στήριξη τους στο Α"βαθμιο σωματείο Αστυνομικών της Κέρκυρας, αλλά και γενικότερα την εμπιστοσύνη, κατανόηση και την αναγνώριση των προσπαθειών και των κόπων του Έλληνα Αστυνομικού κατά την  εκτέλεση των καθηκόντων του.

Μεταξύ άλλων εξήχθη συμπέρασμα από την πραγματοποιηθείσα συνέλευση, ότι η η προωθούμενη αναδιάρθρωση  σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει αμιγώς με οικονομικούς «μνημονιακούς» όρους, αλλά με βάση επιστημονικά κριτήρια για μια πραγματική αστυνόμευση που θα λαμβάνει υπόψη της κατ' αρχήν τους όρους Υγιεινής και Ασφάλειας των αστυνομικών που θα κληθούν να την εφαρμόσουν. Επίσης, η επαναφορά των 6.700 οργανικών θέσεων που καταργήθηκαν, θα δώσει πνοή στις Διευθύνσεις Αστυνομίας, αλλά και στο αστυνομικό προσωπικό που θα μπορέσει να μετακινηθεί με μεγαλύτερη ευελιξία στον τόπο συμφερόντων του, ιδίως λόγω και της οικονομικής κρίσης που μαστίζει κυριολεκτικά την αστυνομική οικογένεια, θέση άλλωστε που συμφωνεί απόλυτα με τις προτάσεις της Ομοσπονδίας μας.

Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ το διοικητικό συμβούλιο της Ε.ΑΣ.Υ.  Κέρκυρας για την πρωτοβουλία πραγματοποίησης της επιτυχημένης έκτακτης γενικής συνελεύσεως, το οποίο έκανε πράξη το θεώρημα του συνθήματος μας «ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ»..

Με εκτίμηση,




ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Γραμματέας δημοσίων σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος ΑΝ.Α.Σ.Α.













Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου