ΕΙΚΟΝΕΣ

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Κώδικας μεταθέσεων αστυνομικών - Νέα επιτροπή για την αναμόρφωση του

Πολλές και σημαντικές οι ειδήσεις που βγήκαν χθες στη διάρκεια ή στο περιθώριο του γενικού διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ.


Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως από το προεδρείο της Ομοσπονδίας τέθηκε στο αρχηγείο και το ζήτημα του κώδικα των μεταθέσεων για να ληφθεί η απάντηση ότι επίκειται η συγκρότηση επιτροπής με συμμετοχή και συνδικαλιστών, προκειμένου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να υποβάλλει σχετική εισήγηση.

Η διαβεβαίωση είναι πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια και πρόβλεψη να κλείσουν ερμητικά όλα τα παραθυράκια του παρελθόντος, που επέτρεπαν την παράκαμψη της προτεραιότητας από αστυνομικούς με εικονικούς γάμους, διαζύγια, επιμέλεια τέκνων ή οποιοδήποτε άλλο εφεύρημα παρατηρήθηκε να γίνεται επίκληση του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να εξεταστεί κατά προτεραιότητα η επιπλέον μοριοδότηση μάχιμων και δύσκολων υπηρεσιών πρώτης γραμμής, αν και όπως σημειώνεται, η κατάργηση από τον αλήστου μνήμης Δένδια των 6.700 κενών οργανικών θέσεων, "σφράγισε" τις πιθανότητες για αύξηση του αριθμού των μεταθέσεων προς την περιφέρεια.

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα bloko.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου