ΕΙΚΟΝΕΣ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Διάγουμε μέχρι τα τώρα μόνο λιτό βίο ……παρακάτω δεν πηγαίνει !!!!!!!! ... του Χρήστου Συνδρεβέλη

Ενδεχομένως η πολιτεία να μην έχει αντιληφθει ακόμα, ότι εκτός από Αστυνομικοί, είμαστε γονείς, ίσως κάποιοι από εμάς  τέκνα άπορων οικογενειών, που χρήζουν την βοήθεια μας  και κυρίως πάνω από όλα εργαζόμενοι και Άνθρωποι με βιοτικές και καθημερινές ανάγκες.

Ο  ήδη λιτός βιος που διάγουμε προκειμένου ανταπεξέλθουμε στις περικοπές που έχουμε υποστεί δεν επιτρέπει καμία περαιτέρω μείωση στην μισθοδοσία μας, η οποία είναι πανθομολογούμενος  πενιχρή. 

Σήμερα (05/11/15) δυστυχώς κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού και του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ, που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Δ.Τ. και Προστασίας του Πολίτη, πληροφορηθήκαμε από πλευράς φυσικής ηγεσίας μας, ότι τον ερχόμενο μήνα, θα πληρωθούμε επί πιστώσει τα 3/5 των πενθημέρων μας, λογω εξαντλήσεως του σχετικού κονδυλίου.

Ίσως θα πρέπει να γίνει αντιληπτό (!!!!!!!) ότι εκτός από λιτό βίο είμαστε υποχρεωμένοι έναντι των συνανθρώπων μας, των οικογενειών μας και κυρίως έναντι της ίδιας της ανθρώπινης  υπόστασης μας, να διάγουμε και βίο αξιοπρεπή εντος της κοινωνίας ,της οποίας είμαστε και εμείς ισότιμα μέλη.

Διάγουμε μέχρι τα τώρα μόνο λιτό βίο ……παρακάτω δεν πηγαίνει!!!!!!!!



ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μέλος ΑΝ.Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου