ΕΙΚΟΝΕΣ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Αναδιάρθρωση με επιστημονικά – γεωπολιτικά κριτήρια - Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας με το παρακάτω Δελτίο Τύπου τοποθετείται και ενημερώνει τους συναδέλφους σχετικά με την προωθούμενη αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών που έχει δει το φως της δημοσιότητας. 


             Image

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Αριθ. Πρωτ. 891                                                     Κέρκυρα 6-11-2015
      
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας, αφουγκραζόμενο τις αγωνίες  των μελών της αλλά και της τοπικής κοινωνίας σχετικά με την προωθούμενη αναδιοργάνωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, που έχει δει το φως της δημοσιότητας και αφορά τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Κέρκυρας, αποφάσισε την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 11η Νοεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κέρκυρας – Ιουλίας Ανδρεάδη αρ.1, προκειμένου κατατεθούν προτάσεις, αλλά και εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με την αναγγελθείσα αναδιοργάνωση. 
      
Διαχρονικό και πάγιο αίτημα μας είναι ότι σε  σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών με αμιγώς οικονομικούς «μνημονιακούς» όρους. Δυστυχώς όμως το Υ.Δ.Τ. δεν θέλει να προβεί σε αναδιάρθρωση του «Οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας» αλλά στη μείωση του προσωπικού της και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες της χώρας μας και στους επισκέπτες της. 
      
Η αναδιάρθρωση πρέπει να γίνει με επιστημονικά – γεωπολιτικά  κριτήρια, λαμβάνοντας υπόψη και άλλες παραμέτρους όπως η νησιωτικότητα (στη δική μας περίπτωση) και οι ιδιαιτερότητες κάθε τόπου. 
      
Το παραπάνω ζήτημα αναδείξαμε ως προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας και στις δια ζώσης επαφές μας, κατά το τριήμερο 4 έως 6-11-2015, στο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων με υπηρεσιακούς παράγοντες του Αρχηγείου μας, με την πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και τον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, με την κατάθεση σχετικού υπομνήματος.

Για  το  Δ. Σ.
-Ο-                                                                            -Ο-
Πρόεδρος                                                         Γεν. Γραμματέας



ΜΠΟΖΙΚΗΣ  Νικόλαος                                          ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ  Εμμανουήλ
(6978489622)                                                        (6909003204)















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου